fbpx

Suflet de român la Gradinita Bambi

de

Copiii de la Gradinita Bambi se pregatesc sa sarbatoreasca Ziua Nationala a Romaniei, in cadrul evenimentul Suflet de roman care se deruleaza, luni 2 decembrie, intre orele 10:00 si 12:00.

In luna noiembrie, copiii au desfasurat un program variat in cadrul caruia au invatat despre tara noastra, s-au familiarizat cu traditiile culturale nationale si au trait emotia mandriei de a fi roman.
Pentru evenimentul de luni copiii au pregatit expozitii cu obiecte romanesti, cu valoare istorica, reproduceri de carti postale, costume populare, vase de lut, covorase tesute la gherghef, obiecte traditionale realizate sau colectionate, la fiecare grupa.
Programul zilei de luni, 2 decembrie va aduce in mijlocul copiilor pe domnul Tepelus Petrachi, veteran din cel de-al doilea Razboi Mondial care va purta cu copiii de la gradinita Bambi un dialog despre curaj si dragostea de tara.
Monica Iagar, multipla campioana europeana la saritura in inaltime si Ruxandra Dragomir, jucatoare de tenis de nivel mondial, le vor vorbi copiilor despre perseverenta, drumul pana la medalia de aur si ce inseamna sa fii pe podiumul de premiere in acordurile imnului de stat.
Pechis Suciu, artist al Ansamblului Ciocarlia le va prezenta copiilor citeva din instrumentele muzicale traditionale romanesti: nai, fluier, clarinet.
Copiii de la Bambi vor decora in curtea gradinitei o poarta maramuresana.
“Prin toate aceste activitati copiii invata sa respecte si sa onoreze valorile traditionale ale romanilor si fac primii pasi in a fi romani.”, spune Cristiana Boca, directoarea Gradinitei Bambi.

Gradinita Bambi este prima gradinita particulara care aplica metodologia alternativa Step by Step si este un centru model de bune practici in ceea ce priveste educatia timpurie. Gradinita Bambi promoveaza cel mai inovativ program de educatie timpurie, FasTracKids. www.bambistepbystep.ro

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.