fbpx

Februarie, luna sănătății dentare la copii. Consultații gratuite la KIDOdent

de

Pentru al treilea an consecutiv, Dr. Marinela Bănică de la KIDOdent și Asociația pentru Sănătate Dentară fac pionierat ambiționându-se să instituie și la noi luna Februarie ca fiind Luna Internațională a Sănătății Dentare la Copii. Așadar, până pe 28 februarie 2017, specialiștii din echipa KIDOdent te invită să participi la un program gratuit de informare corectă și depistare a problemelor de sănătate dentară care va avea loc la sediul partenerilor nostri, cabinetul KIDOdent (Strada Roma, nr. 42A, sect 1, Bucuresti).

Pe parcursul desfășurării programului, atât părinții, cât și copiii vor învăța despre prevenirea cariilor și a patologiilor dentare, despre când ar trebui să se facă prima vizită la medicul dentist și în ce condiții ar trebui să aibă loc aceasta, care e vârsta ideală pentru o primă evaluare ortodontică, la ce să ne așteptăm atunci când se schimbă dinții, care sunt tehnicile de periaj corect, cum folosim ața dentară, de ce sunt necesare vizitele regulate la dentist, care sunt beneficiile sigilărilor dentare și ale fluorizării, cum să aleagă protecția dentară potrivită pentru a evita accidentele, de ce sunt importante tratamentul ortodontic și intervențiile precoce atunci când dinții nu sunt aliniați corect.

Pe scurt, echipa KIDOdent vă așteaptă cu drag și e pregătită să răspundă tuturor întrebărilor despre dinți mai mult sau mai putini tineri, mai mult sau mai puțini drepți, mai mult sau mai puțin cariați, astfel încât să devină frumoși și sănătoși pentru toată viața.

Campania va fi presărată și cu premii pentru cei mai sârguincioși dintre curioși, așadar, țineți aproape!

Pentru programări:

Telefon: +4 021 230 8660 / +4 0722 884 433

Adresa: Str. Roma nr. 42A, Sector 1, 011775, Bucuresti

E-mail: contact@kidodent.ro

OFERTĂ:

Fii Supererou pentru copilul tău și câștigă-i un zâmbet sănătos! Mergi împreună cu copilul tău să cunoașteți echipa KIDOdent și să profitați de gratuitatea consultațiilor dentare, a evaluărilor ortodontice sau a consilierii în prevenție. Și, mai mult decât atât, dacă în urma examinărilor se constată că dinții celui mic trebuie îndreptați, dacă mergi la cabinet cu o revistă Marea Dragoste vei primi un voucher cadou în funcție de tipul de tratament ortodontic de care este nevoie: 50 Euro (în cazul unui aparat mobil sau funcțional), 250 Euro (pentru aparatele fixe labiale, vizibile) si 500 Euro (pentru aparatele fixe linguale, invizibile).

 

 

 

 

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Comentarii

 • Este foarte indicat sa mergi cu cel mic la medic. el poate vedea cum se vor dezvolta ulterior dintii definitivi si poate contracara caria de biberon.

  Ioana martie 3, 2017 10:48 am Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.