fbpx

Basescu, marturisiri la o cafea: Vreau niste nepotei de la Elena!

de

Presedintele Traian Basescu si-a facut cumparaturile, duminica, intr-un hipermarket din Bucuresti, el invitandu-i apoi pe ziaristii prezenti sa bea o cafea alaturi de el, dar fara camere de filmat si reportofoane.

Seful statului a sosit la hipermarket in cursul dupa amiezii.
Cand a terminat cumparaturile, a spus ca a achizitionat produse romanesti: legume, branzeturi si apa.
Intrebat daca va fi prezent duminica seara la sediul PDL cand se vor anunta rezultatele exit-poll-urilor, Traian Basescu a negat.
Intrebat, de asemenea, daca va participa la Consiliul European din 18 iunie, Basescu a raspuns: “E, acuma vorbim politica!”.
La final, a spus ca merge sa bea o cafea. Cand a intrat in cafenea, Traian Basescu le-a spus ziaristilor ca sunt invitatii sai daca renunta la camere de filmat si reportofoane.
In discutia cu jurnalistii, a spus ca nu considera o urgenta casatoria fiicei sale mai mici, europarlamentarul Elena Basescu, ci dorinta sa ca aceasta sa ii faca “niste nepoti acolo”.
Un jurnalist l-a intrebat daca vrea ca fiica sa cea mica sa se casatoreasca in toamna acestui an, iar presedintele a raspuns: “Grea intrebare. De ce nu o intrebati pe ea?”.
Jurnalistii i-au spus ca fiica sa nu este accesibila pentru interviuri in presa, iar seful statului i-a sfatuit sa mai incerce: “Prindeti-o, ca e om politic si ea”.
Ulterior, presedintele a precizat ca el considera o “urgenta” ca fiica sa sa ii faca nepotei. “Urgenta pentru mine e sa faca niste nepoti acolo. Nu casatoria, ci nepotii”, a mai afirmat presedintele.

Bucuresti- Mediafax

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.