fbpx

Activia Finesse, un iaurt fin și cremos lansat în cadrul provocării Activia – Mulțumită sau banii înapoi

de

Dacă ai decis ca în noul an să ai un stil de viață sănătos, cu o alimentație echilibrată, să faci mai multă mișcare și să gândești pozitiv, acum este momentul perfect să începi să ai grijă de tine, mai ales că toți am cam făcut excese culinare pe durata sărbătorilor și ne-ar prinde bine să ne reintrăm în formă.

De acum, poți încerca primul iaurt cremos din gama Activia natur: Activia Finesse. Cu o textură fină și cremoasă, Activia Finesse susține starea ta de bine și este ideal pentru micul dejun, gustare sau cină.

Lansarea noului sortiment face parte din campania ,,Încearcă provocarea Activia. Mulțumită sau banii înapoi”, ce se derulează in perioada 8 ianuarie – 18 martie. Acceptă și tu provocarea Activia și consumă orice iaurt Activia zilnic, timp de 14 zile. Dacă nu ești mulțumită, primeşti banii înapoi.

Este simplu să încerci în fiecare zi să ai un obicei sănătos, care îți ajută sănătatea digestivă pe termen lung: consumul de iaurt. Pe lângă proteinele, calciul, potasiul, fosforul, zincul, bacteriile lactice vii benefice, iaurtul Activia conține fermentul utilizat exclusiv de Danone, Bifidus Actiregularis, care ajunge in flora intestinala, al cărei echilibru este extrem de important pentru binele organismului nostru.

În urma unei evaluări nutriţionale complexe a iaurturilor din gama Activia, Societatea de Nutriţie din România recomandă consumul zilnic de iaurt Activia ca parte a unei alimentații echilibrate.

Intră pe pagina activia.ro și descoperă întreaga gamă de produse Activia și informații interesante despre starea ta de bine. Tot aici sau la numărul de infoline 021.589.1717 poți solicita banii înapoi în cazul în care nu ești mulțumită de rezultatele obținute după programul Activia de 14 zile.

Pășește încrezătoare în noul an și ai grjă de starea ta interioară pentru că întotdeauna aceasta te va defini!

 

Despre Activia

Activia este brandul de lactate proaspete numărul unu la nivel mondial. Portofoliul mărcii cuprinde în prezent peste 20 de sortimente de iaurturi cu Bifidus Actiregularis, acoperind toate preferințele consumatorilor: iaurt simplu, iaurturi cu cereale integrale și fructe, iaurturi de băut cu sau fără fructe, cât și gama de mic dejun, cu topper de cereale.

Prin varietatea profilurilor nutriționale, iaurturile Activia sunt adecvate oricărui moment de consum (mic dejun, on the go, gustare între mese, ori după o cină ușoară) și sunt ușor de integrat chiar și în diete speciale, cum sunt regimurile hipocalorice, hipolipidice sau hipoglucidice.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.