fbpx

Activia, sursă de inspirație pentru promisiunile din noul an

de

Fiecare an începe cu noi obiective, noi dorințe de a fi o versiune mai bună a noastră. Fie că ne dorim să facem mai mult sport și să avem mai multă grijă de noi, să citim sau să învățăm ceva nou, să călătorim sau să petrecem mai mult timp cu cei dragi nouă, primele zile ale noului an sunt pline de speranță și încredere. Dar, pentru a reuși să ne ducem planurile la bun sfârșit, avem nevoie de o motivație constantă, care să ne ajute să nu renunțăm.

Activia începe anul cu o campanie specială pentru consumatori și devine partenerul de care avem nevoie pentru îndeplinirea promisiunilor din noul an, printr-o serie de iaurturi cu ambalaje în ediție limitată. Pornind de la faptul că planurile noastre se axează pe trei direcții – trup, minte și suflet -, mesajele inspiraționale de pe etichetele iaurturilor le reamintesc consumatorilor să nu renunțe la ceea ce și-au propus.

Activia ne încurajează prin mesaje precum „6 luni de sală, noi obiceiuri”, „Drumeții pe munte, călătorii în lume”, „Noi rezoluții, noi ambiții”, „O nouă pasiune, un nou început”, „Zâmbesc mai mult, iubesc mai mult”, „Timp pentru mine, timp pentru noi”. Etichetele și mesajele pot fi diferențiate prin intermediul culorilor reprezentative pentru fiecare direcție: roz pentru trup, bleu pentru minte și portocaliu pentru suflet.

În cadrul campaniei, consumatorii vor fi recompensați cu premii tematice constând în vouchere în valoare de 1000 lei la Intersport, Diverta sau Blue Air. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul activia.ro, în mod gratuit.

Noile variante de ambalaje sunt disponibile pentru iaurtul Activia Natur 125g, pentru toată gama de Activia cereale integrale 125g, pentru pachetele Activia 7+1 și pachetele Activia de băut.

La baza iaurturilor Activia se află fermentul unic Bifidus ActiRegularis, fiecare pahar conținând peste 4 miliarde de fermenți Bifidus ActiRegularis, care, ajunși în flora intestinală, contribuie la echilibrul organismului. Prin varietatea profilurilor nutriţionale, iaurturile Activia sunt adecvate oricărui moment de consum şi sunt uşor de integrat chiar și în diete speciale, cum sunt regimurile hipocalorice, hipolipidice sau hipoglucidice.

Iaurturile sunt produse în fabrica Danone din București, cu lapte majoritar de la fermieri și gospodari români.

Pentru mai multe detalii, puteți vizita site-ul www.activia.ro sau pagina de Facebook Activia.

***

 

Despre Activia

Activia este brandul de lactate proaspete numărul unu la nivel mondial, fiind consumat în 70 de țări, de pe 5 continente. Activia se produce în fabrica de iaurt Danone din București și a fost lansat pe piața românească în anul 2001, în prezent având un portofoliul cu peste 20 de sortimente de iaurturi cu Bifidus ActiRegularis, acoperind toate preferințele consumatorilor: iaurt simplu, iaurturi cu cereale integrale și fructe, iaurturi de băut cu sau fără fructe, cât și gama de mic-dejun, cu topper de cereale.

Prin varietatea profilurilor nutriționale, iaurturile Activia sunt adecvate oricărui moment de consum (mic-dejun, on the go, gustare între mese sau după o cină ușoară) și sunt ușor de integrat chiar și în diete speciale, cum sunt regimurile hipocalorice, hipolipidice sau hipoglucidice.

În urma unei evaluări nutriţionale complexe a iaurturilor din gama Activia, Societatea de Nutriţie din România recomandă consumul zilnic de iaurt Activia ca parte a unei alimentații echilibrate.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.