fbpx

Iaurturi de băut cu semințe de in și mixuri de fructe – noutatea verii de la Activia

de

La fel ca noi toți, îți dorești să ai energie pentru toate activitățile, dar fără să mănânci prea mult sau să te simți îngreunată. Fie că pleci la mare sau la munte, că ieși cu bicicleta sau la o plimbare cu prietenii, fie că, pur și simplu, petreci mai mult timp în natură, în grădină, în parc sau alegând mersul pe jos în locul deplasării cu mașina, oricum, vara ești mai activă ca oricând. Dar cum câștigi energia de care ai nevoie să faci tot ceea ce ți-ai propus? Cu noile Activia de băut cu semințe de in și mixuri de fructe delicioase: Mango-Ananas şi Kiwi-Pară! Sunt accesoriile perfecte de vară, pentru un stil de viață activ.

Combinând savoarea și suculența fructelor cu iaurtul cremos și semințele de in, Activia a creat două noi iaurturi de băut pentru pauze hrănitoare între mese, oriunde te-ai afla: Activia de băut cu seminţe de in și Mango-Ananas sau Kiwi-Pară. Alege-ți sortimentul preferat și ia-l cu tine în geantă, pentru un moment de revigorare.

Bogate în vitamine, semințele de in sunt recomandate în diete, conținând fibre și acizi grași, care fac noile produse ideale ca parte a unei gustări nutritive, oriunde te-ai afla.

Și ce poate fi mai răcoritor vara decât gustul proaspăt al fructelor? Iaurtul cu mango și ananas îți aduce bogația fructelor exotice, pline de vitamine. Iaurtul cu kiwi și pară este o combinație unică în România, cu o aromă dulce-acrișoară.

La baza noilor sortimente Activia se află fermentul unic Bifidus ActiRegularis, care contribuie la starea de bine digestivă. Iaurturile sunt produse în fabrica Danone din București, cu lapte majoritar de la fermieri și gospodari români.

Noile produse fac parte din gama Activia de băut, care conține și alte arome, perfecte pentru gustările ușoare de vară: Căpșuni şi Kiwi, Vişine, Fibre, Fructe de Pădure şi Cereale, Piersici şi Fructul pasiunii, Zmeură şi Rodie și Activia Natur.

***

Despre Activia

Activia este brandul de lactate proaspete numărul unu la nivel mondial, fiind consumat în 70 de țări, de pe 5 continente. Activia se produce în fabrica de iaurt Danone din București și a fost lansat pe piața românească în anul 2001, în prezent având un portofoliul cu peste 20 de sortimente de iaurturi cu Bifidus ActiRegularis, acoperind toate preferințele consumatorilor: iaurt simplu, iaurturi cu cereale integrale și fructe, iaurturi de băut cu sau fără fructe, cât și gama de mic dejun, cu topper de cereale.

 

Prin varietatea profilurilor nutriționale, iaurturile Activia sunt adecvate oricărui moment de consum (mic-dejun, on the go, gustare între mese sau după o cină ușoară) și sunt ușor de integrat chiar și în diete speciale, cum sunt regimurile hipocalorice, hipolipidice sau hipoglucidice.

În urma unei evaluări nutriţionale complexe a iaurturilor din gama Activia, Societatea de Nutriţie din România recomandă consumul zilnic de iaurt Activia ca parte a unei alimentații echilibrate.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· · ·
Categorii:
Retete si diete

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.