fbpx

Tania Popa este vocea Yelenei în animația produsă de Walt Disney “Regatul de gheață 2”

de

Cunoscuta actriță de televiziune Tania Popa, recunoscută pentru rolurile sale din serialele și emisiunile televizate, dar și pentru activatea intensă ca actriță pe scena Teatrului Național este alegerea Disney Character Voices International, Inc. pentru a interpreta în limba română vocea Yelenei, care le va ghida în drumul lor spre cunoaștere pe cele două surori, Anna și Elsa în cadrul noii pelicule, “Regatul de gheață 2” pe care spectatorii din România o pot viziona numai în cinematografe începând cu 22 Noiembrie 2019.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Yelena este o protectoare acerbă a propriei sale familii și a comunității, dar devine sensibilă când oamenii dovedesc înțelegere asupra naturii și mediului ambiant în care trăiesc. Ghidată de forța de a uni oamenii, se bazează pe dorința francă a celor două surori , Anna și Elsa de a salva Arendelle și ne reamintește cu celeritate că tot ce este real în decursul scurtei noastre vieți este dragostea.

Regatul de Gheaţă, partea a doua, a avut premiera mondială în Hollywood, iar pe covorul roşu au păşit toţi actorii şi actriţele care dau viaţă îndrăgitelor personaje: Idina MenzelKristen BellJonathan Groff , Josh Gad, precum şi echipa de regizori câștigătoare a premiilor OscarJennifer Lee și Chris Buck, producătorul Peter Del Vecho și compozitorii Kristen Anderson-Lopez și Robert Lopez. La doar 24 de ore de la marea premieră, suma încasată din biletele vândute a doborât recordul pentru un film Disney. Se estimează că filmul va domina Box Office-ul american toată luna noiembrie.

Frozen 2 continuă aventurile Reginei Elsa în Regatul de Gheaţă. De această dată, însă, acţiunea este construită în jurul unei păduri fermecate unde Elsa (Idina Menzel) împreună cu sora ei Anna (Kristen Bell)  vor călători în căutarea unor răspunsuri despre trecutul lor. De ce s-a născut Elsa cu puteri magice? Răspunsul este o chemare pentru ea și totodată, îi amenință împărăția. Împreună cu Anna, Kristoff, Olaf și Sven ea va porni într-o călătorie pe cât de periculoasă, pe atât de extraordinară. Dacă la început Elsa se temea că puterile ei magice ar putea fi prea mari pentru această lume, în “Regatul de Gheață 2” ea trebuie să spere că vor fi de ajuns.

Kristen Bell şi Indiana Menzel, cele două vedete care le împrumută vocea celor două surori din Regatul de Gheaţă vor primi fiecare câte o stea pe celebrul bulevard Hollywood Walk of Fame. Kristen Bell şi Idina Menzel au mărturisit că s-au simţit de minune pe platoul de filmare şi se consideră surori şi în viaţa reală. Actriţa Kristen Bell, cea care o interpretează pe Anna, spune că mica prinţesă i se aseamănă în multe privinţe.

Kristen Bell: „I-am întrebat pe regizori dacă pot să o fac pe Anna să-mi semene mai mult. Să fie acel personaj pe care mi-l doream să-l văd când aveam 10 ani. O prinţesă Disney fără prea multă prestanţă, împiedicată, care are încredere în toată lumea din jur, pentru că iubirea e superputerea ei.”

Coloana sonoră a peliculei va include 7 piese originale, semnate de nume precum Panic!, At the Disco, Kacey Musgraves și Weezer. Melodiile sunt interpretate de Kristen Anderson-Lopez și Robert Lopez, soundtrack-ul fiind produs de către Christophe Beck.

Muzica celor doi Lopez și a lui Christophe Beck face parte din ADN-ul “Frozen”. Acești muzicieni aduc o înțelegere atât de bogată și de încărcată emoțional a lumii și personajelor încât prin muzica lor incredibilă am reușit să aprofundăm și să extindem povestea”, a declarat Chris Buck, unul din cei doi regizori ai “Frozen” și “Frozen 2“.

“Piesele și soundtrack-ul “Frozen 2” reflectă evoluția personajelor și aprofundarea poveștilor lor. Muzica e plină de viață, dar totodată emoțională, personală, dar puternică, intimă, dar și universală. Kristen, Bobby și Christophe s-au autodepășit, ducând muzica pe noi culmi temerare”, a completat cealaltă jumătate a echipei regizorale, Jennifer Lee.

Despre Tania Popa:

Actrița Tania Popa a debutat în anul 1993 cu rolul Ismena “Antigona” de Sofocle în regia celebrului Alexandru Tocilescu. Totodată se remarcă în cadrul serialului de televiziune “Tanti Florica”, este coprezentator în cadrul emisiunii TV “România Jos Pălăria” și câștigătoarea formatului “Ferma vedetelor”, producții deținute și difuzate de postul de televiziune PRO TV.

Despre Walt Disney Pictures:

The Walt Disney Company (TWDC) este lider în domeniul divertismentului şi media cu programe diversificate pentru familie şi cinci segmente de activitate: parcuri şi staţiuni, divertisment televizat, reţele media, produse de consum şi grupul său media interactiv.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Film · La zi

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.