fbpx

Se apropie ziua prietenului tău? Iată 3 idei de cadouri pe care le va aprecia

de

Probabil că în perioada dinaintea aniversării lui, tu vei avea un amalgam de sentimente. Te vei gândi la timpul pe care îl veți petrece împreună în oraș și te va bucura enorm, însă nu trebuie să intri în panică dacă nu știi ce cadou să-i dăruiești în afară de nelipsitul și clasicul “La mulți ani!”. Poți găsi inspirația aici.

 

Într-un moment de inspirație, când toate planetele sunt aliniate, poate ai norocul să găsești într-un magazin de artizanale ceva ce vă reprezintă relația, iar atunci misiunea ar fi îndeplinită. Dar ce faci dacă nu găsești nimic potrivit? Află că există o mulțime de categorii din care să alegi: ceasuri pentru cei care pun preț pe timp, brățări pentru care acordă importanță detaliilor și cărora le place să se accesorizeze, ghete de bărbați de la Bigotti pentru cei aflați în continuă mișcare, cărți și jocuri PC pentru gameri sau, pur și simplu, un voucher, în ultima instanță. Totuși, cel mai bine este să apelezi la cunoștințele tale despre el, să te gândești la hobby-urile lui și la ce crezi că ar avea nevoie și încă nu deține.

 

Iată 3 exemple de cadouri simple, care niciodată nu vor da greș:

 

 

  • Un articol vestimentar

 

Pe cât de cliseic pare a fi, oferirea unui articol vestimentar ca și cadou nu a dat niciodată greș. Cumpără-i ceva în trend, ce știi că va purta. Dacă lucrează la birou, un sacou nou sau o cămașă simplă în carouri sunt ideale pentru el, iar dacă este o persoană activă, care face sport, descoperirea unui training în cutia de cadouri o să-i aducă zâmbetul pe buze. De asemenea, îl poți întreba și pe el în mod direct sau puteți merge împreună într-un magazin de haine și să vezi asupra cărui produs își focusează el atenția.

 

 

  • Ceasul mult dorit

 

Acesta este unul dintre elementele definitorii ale masculinității, iar orice bărbat este un mare iubitor de astfel de accesorii. Ceasul de mâna trebuie să fie ales în funcție de tipul personalității lui și de evenimentele la care va fi purtat. Se găsesc pentru toate gusturile și sunt sport, smart, business, digitale sau analogice.

Nu-i vei cumpăra un ceas digital dacă el își petrece majoritatea timpului la birou, pentru că nu se va potrivi la costum sau la o cămașă. În acest caz, ideal ar fi unul mecanic, business sau chiar smart.

Dacă prietenul tău are simțul umorului, poți să-i cumperi un ceas unisex, și să-i spui că vrei să-și împartă timpul lui cu tine, iar în felul acesta, îl veți putea purta amândoi…pe rând, firește.

 

 

  • Cartea cea mai în vogă

 

O carte bună nu se demodează niciodată, iar el va aprecia că a primit un astfel de cadou, pentru că va petrece timp de calitate citind-o și te va avea mereu cu el în gând. Dacă preferă acțiunea, atunci un roman polițist este perfect pentru el sau oferă-i un unul psihologic, dacă este o persoană fascinată de comportamentul uman.

 

Fie că vei face cadou un ceas, fie o carte sau un pulover, cel mai important este să-l oferi din inima și să va bucurați împreună de clipele frumoase. Viața este scurtă, așa că faceți fiecare secundă să conteze și surprindeți-vă constant.

 

sursa foto: unsplash.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.