fbpx

Share the Beauty! Givenchy lansează “Mister”, o linie de make-up pentru el și ea

de

Linia de produse universale de make-up Givenchy este reinventată în 2019 prin patru noi item-uri destinate evidențierii frumuseții feminine și masculine deopotrivă.

Inteligent, ușor de transportat, ușor de utilizat și extrem de eficient, fiecare produs din gama Mister are o funcție specifică și ajută orice persoană să-și evidențieze propriul stil.

Având texturi inovative care sunt incredibil de ușor de aplicat, formule inovatoare și ambalaje moderne și grafice, linia Mister include produse unisex pentru ten și ochi care oferă rezultate naturale.

Mister Instant Corrective Pen

Acest concealer cu rol corector luminează zona ochilor, acoperă imperfecțiunile și reduce semnele de oboseală printr-o singură aplicare.

Are o textură fluidă extrem de confortabilă și ușor de întins. Acest corector cu efect instant este disponibil în patru nuanțe potrivite diferitelor tonuri ale pielii și poate fi utilizat pentru a obține diverse niveluri de acoperire.

Rezultatul: o privire mai luminoasă și un ten uniform și perfecționat.

 

Mister Matifying Stick

 

Acest produs cu textură transparentă și lejeră oferă pielii un efect de matifiere, minimizează aspectul porilor și perfecționează trăsăturile. Acest stick poate fi aplicat înainte de machiaj, ca primer. De asemenea, poate fi purtat în geantă pentru a împrospăta machiajul pe parcursul zilei.

Rezultatul: un ten catifelat și perfect mat

 

Mister Healthy Glow Gel

Perfect pentru tenul luminos, acest gel bronzant cu textură transparentă se adaptează diferitelor tipuri de ten. Microsferele sale sunt rapid absorbite în piele, oferind instant un efect de iluminare care poate fi personalizat în funcție de efectul dorit.

Rezultatul: un ten radiant pe toată durata anului

 

Mister Brow Groom

Gelul de fixare translucid, Mister Brow Groom stilizează sprâncenele, oferindu-le un aspect suplu și plin de volum. Pensula sa curbată este ușor de folosit și evidențiază privirea.

Rezultatul: Sprâncene perfecte pe toată durata zilei.

 

Colecția Mister va fi disponibilă începând din luna februarie 2019 exclusiv în magazinele Sephora.

Mister Instant Corrective Pen – 167 lei

Mister Brow Groom -122  lei

Mister Healthy Glow Gel-186 lei

Mister Mattifying Stick- 181 lei

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.