fbpx

Bernard Arnault, cel mai bogat om din Europa, a primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic

de

Bernard Arnault, patronul grupului de produse de lux francez LVMH, a primit, luni, din partea reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii ordinul de Comandor al Imperiului Britanic, potrivit unei liste publicate de ministerul britanic al Afacerilor Externe.

Francezul Bernard Arnault este recompensat pentru “serviciile economice” si “serviciile aduse comunitatii in sens larg a Regatului Unit”. Regina Elizabeth a II-a a aprobat acordarea inaltei distinctii patronului gigantului LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA (LVMH), printr-un comunicat trimis de casa regala ministerului britanic al Afacerilor Externe. Ulterior, Arnault va primi si medalia.

 

Aceasta este printre putinele situatii in care distinctia este acordata unei personalitati care nu este de nationalitate britanica sau nu face parte din una dintre tarile din Commonwealth.

 

Detinator al celei mai mari averi din Europa si situat pe locul al patrulea in lume, potrivit revistei Forbes, Bernard Arnault este de 20 de ani la carma celui mai mare imperiu mondial de produse de lux, el castigandu-si reputatia de redutabil om de afaceri.

 

Grupul LVMH detine numeroase magazine de lux la Londra, precum si marca de whisky Glenmorangie.

 

In septembrie, Bernard Arnault a cerut cetatenie belgiana, in timp ce guvernul presedintelui Francois Hollande se pregateste sa introduca o taxa controversata pe veniturile celor mai bogati cetateni.

 

Printre cele 50 de marci de lux pe care grupul LVMH le detine se numara Louis Vuitton, Moet & Chandon, Givenchy, Kenzo, Marc Jacobs, Celine, Bulgari, Hublot si TAG Heuer.

 

MEDIAFAX

 

 

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.