fbpx

Coperta revistatango.ro – Marea Dragoste, Medeea Marinescu/ Raluca Mohora, Alice Năstase Buciuta și copiii, iunie-iulie 2018

de
Medeea Marinescu, Alice Nastase Buciuta, Raluca Mohora, pe copertele Marea Dragoste-revistatango.ro, nr. 140, iunie-iulie 2018

Ediția de iunie-iulie 2018 a revistei Marea Dragoste/ revistatango.ro este un omagiu adus frumuseții și talentului, muzicii și teatrului, copilăriei și inocenței, într-o ediție care conține câteva pictoriale superbe, făcute în mijlocul naturii renăscute odată cu vara, și un șir de interviuri de excepție.

Medeea Marinescu, celebra și talentata actriță a Teatrului Național, alături de soțul ei, directorul de imagine George Dăscălescu, recent laureat cu două premii Gopo la cea mai recentă ediție a premiilor cinematografice românești, au vorbit, în premieră și în exclusivitate, despre povestea lor de dragoste, de familie, de colaborare profesională, despre strădania de a îmbina două cariere în plină ascensiune cu dorința de a fi cât mai prezenți în viața celor doi fii ai lor, Luca și Filip, și despre ceea ce este greu, câteodată, într-o familie de oameni care muncesc atât de mult. Fotografiile cu Medeea Marinescu și George Dăscălescu au ca fundal munții splendizi pe care-i văd de la fereastra casei lor de vacanță de la Bușteni.

În cealaltă parte a revistei, câteva povești despre maternitate și paternitate ne-au fost oferite de invitați dragi ai publicației noastre, însoțiți de copiii lor, între care Raluca Mohora, deputata Mariana-Venera Popescu, doctorii Simona și Gabriel Ianoși, Roxana Gabor Iliescu și Paul Gabor Iliescu.

Ca de fiecare dată, revista oferă publicului mari întâlniri cu personalități marcante ale lumii culturale și artistice. În paginile ediției de iunie-iulie, își spun poveștile fascinante pianista Ioana Maria Lupașcu, dirijorul Marius Hristescu, psihologii Maria și Ion Mânzat sau doctorița Anca Ștefan, manager al Institutului Ana Aslan. Din revistă nu lipsește nici superstarul Sebastian Stan, care a fost în România la final de aprilie și a stat de vorbă cu fanii din România în câteva întâlniri absolut memorabile, unele programate în cadrul minunatului festival American Independent Film Festival 2018, altele surpriză, cum a fost cea de la sala IMAX Cinema City…

Profesoarele Mihaela Miroiu și Maria Bucur, cea din urmă recent devenită Doctor Honoris Causa a SNSPA, au vorbit despre întâlnirea lor și despre prietenia care a dus la o colaborare de excepție, ce schimbă fața cercetării în domeniul studiilor de gen și al istoriei prin numeroase proiecte de valoare internațională.

Rubrica Alfabetul după… propune cititorilor noștri cele mai frumoase citate din volumul Umbra pierdută semnat de scriitoarea româno-americană Carmen Firan, splendid roman lansat la final de mai în țara noastră.

În revistă puteți găsi, ca de fiecare dată, texte excepționale scrise de Alex. Ștefănescu, Dara Codescu, Simona Catrina, Alice Năstase Buciuta, Manu Pencea, Raluca Kișescu, alături de fotografii superbe, o nouă întâlnire cu violoncelistul Adrian Naidin, special-guest al revistei noastre, mărturii în cuvinte și imagini despre frumusețea evenimentelor de la Casa Artelor Dinu Lipatti, fondată de Alice Barb sau a altor spectacole și festivaluri.

Alături de toate acestea, în revista Marea Dragoste/revistatango.ro de iunie 2018 găsiți sfaturi pentru sănătate și frumusețe, recomandări de produse cosmetice nou apărute pe piață, povestea splendidă a vinurilor rare și bune de la Domeniul Coroanei Segarcea, care se asortează perfect cu vara, recomandări de evenimente.

SCRISOARE

O călătorie frumoasă

de Alice Năstase Buciuta

DOMENIUL COROANEI

Feteasca Albă și finalul unei istorii neprietenoase

de Radu Rizea

DARA’S DREAMS

Speranța este umbra îndoielii

de Dara Codescu

EVENTS

Miracole la Casa Artelor “Dinu Lipatti”

INTERVIU

Ioana Maria Lupașcu: Viața nu e un balon roz, în care toate se întâmplă așa cum vrei

Marius Hristescu: Și cele mai mari iubiri se sting, dacă nu știi să le porți de grijă

Ion Mânzat și Maria Mânzat: Atunci când dăm de greu vedem dacă ne iubim sau nu cu adevărat

COVER STORY

George Dăscălescu și Medeea Marinescu- Nu doar artă, ci mai ales dragoste

LIFE

Adrian Naidin: Iubirea nu aduce durere

Sebastian Stan: Întoarcerea a fost extrem de emoționantă pentru mine

ALFABETUL DUPĂ

Carmen Firan – Nimic nu există până nu ți se-ntâmplă ție

de Jeni Plosceanu

 

SCRISOARE

Acasă

de Alice Năstase Buciuta

STEP BY STEP

Învățăm în familie

EVENTS

65 de ani de folclor la Colegiul National de Arte Dinu Lipatti

Attitude Ballet Festival la Bacău

COVER STORY

Copiii noștri sunt ai noștri!

de Alice Năstase Buciuta

Roxana Gabor-Iliescu: Nu există maestru spiritual mai bun decât primul copil
Raluca Mohora: Te schimbi complet când apar copiii


Mariana-Venera Popescu: Prin Maria îmi retrăiesc copilăria


Simona și Gabriel Ianoși: A avea un copil e minunat, dar a avea doi e raiul pe pământ

 

INTERVIU

Dr. Anca Ștefan: Institutul Ana Aslan este un simbol național


Mihaela Miroiu și Maria Bucur – Puterea și dorința noastră de a iubi nu seacă niciodată

RADAR DE MAI

Preastufoasa lună mai

de Dara Codescu

TIMP RETRĂIT

Întâlnire cu prima soție a lui Marin Preda

de Alex. Ștefănescu

MISSING YOU

Cod galben în nouă reviste

de Simona Catrina

DOSAR

Sophia, omul cel mai om

de Raluca Kișescu

Nu fi fraier, ești unic!

de Manu Pencea

BODY & SOUL

Identis, pentru zâmbete regăsite

Liza Panait- Insieme

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.