fbpx

“25 de ani de nopti albastre” – concert Gabriel Cotabita la Sala Palatului

de

Gabriel Cotabita va sustine un concert la Sala Palatului, pe 16 februarie, de la orele 19.30. “25 de ani de nopti albastre” va marca atat 25 de ani de la lansarea slagarului, cat si noul dublu CD semnat de Gabriel Cotabita, CD ce va contine cele mai cunoscute hituri ale sale.

Gabriel Cotabita promite numerose surprize avandu-i ca invitati pe Andrei Tudor Band & Pinky, Monica Anghel, Dan Bittman, Delia Matache, Monica Petrica, Sistem si Cristina Haios (Impact).
 
Biletele sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etj.2, str. Moise Nicoara nr.18, la Sala Palatului, si online prin www.vreaubilet.ro.
 
“Noapte albastra” are o poveste interesanta, fiind primul cantec inregistrat de Cotabita cu Ionel Tudor. Intr-un interviu acordat revistei noastre, Gabriel Cotabita ne-a dezvaluit o parte din misterul acestui slagar ce i-a adus pentru prima data succesul:
 
“Intr-o seara, pe cand cantam intr-un restaurant cu Redivivus, a venit un baiat la noi, ne-a dat 100 de lei si ne-a spus sa-i cantam „Noapte albastra“. Atunci mi-am dat seama ce se intamplase in viata mea. Intre timp, cantecul pe care il inregistrasem eu in jumatatea aia de ora devenise un succes national. Asta inregistrasem atunci, in graba: „Noapte albastra“. Colegilor mei nu le venea sa creada, nici mie, pentru ca nu ascultam radioul national si nu stiam ca avusese un asemenea succes. Dar atunci m-am hotarat sa plec din Craiova si asa a inceput periplul. Am venit in Bucuresti.”

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.