fbpx

A început NEVERSEA 2019! Peste 55.000 de spectatori în prima seară pe #IslandOfDreams

de

Sub hashtag-ul și într-o veritabilă atmosferă de #IslandOfDreams, festivalul NEVERSEA 2019, ajuns la ediția a treia, și-a deschis porțile joi seară, primind peste 55.000 de spectatori care au participat la evenimentele din perimetrul festivalului. Cei mai mulți dintre ei au așteptat, însă, să vină seara, când pe scenele festivalului au urcat artiștii lor preferați. Unii dintre artiștii care au concertat joi seară pe scena principală au fost prezenți pentru prima dată la NEVERSEA și s-au arătat impresionați de numărul mare de fani.

Debutul acestei ediții a festivalului NEVERSEA a fost făcut de pe scena principală de Partydul Kiss Fm condus de Olix și Dan Fințescu, urmați de Alex Parker, Mahmut Orhan și Inna.

Artista s-a aflat pentru prima dată pe scena evenimentului de la Constanța și pentru o oră, a cântat publicului piese dintre cele mai cunoscute, precum “Hot”, “Sun is Up”, “Cola Song”, “Ruleta”, dar și cele de pe noul album “YO” lansat de curând precum “Iguana”, “RA”, “Tu Manera”. Însoțită de 8 dansatori și full band, cu un look sexy rockish, INNA a încins atmosfera și a spus celor prezenți în fața scenei că se bucură să fie acasă, în România, la Constanța.

„A fost o super atmosferă, m-am simțit foarte bine pe scena de la Neversea. Aveam deja experiența UNTOLD, dar mi-am dorit să vin și la Neversea, la mare, la mine acasă!”, a spus INNA.

După Inna, pe scena principală a urcat multașteptatul G-EAZY. Artistul american a fost pentru prima dată în România și s-a declarat impresionat de fanii pe care i-a găsit. Mai mult decât atât, pentru ca s-a simțit atât de bine la malul Mării Negre, artistul le-a cerut organizatorilor să îi prelungească durata show-ului.

“Este pentru prima dată când vin în România. Tot ce am auzit, înainte să ajung, au fost poveștile despre Dracula. Însă am găsit aici un public minunat și am rămas impresionat de căldura și de energia cu care m-au primit” , a declarat G-EAZY.

Pe scena principală a festivalului au mai urcat joi seară și ATB, Alesso și Lucas&Steve, iar pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști printre care Boris Brejcha, Arapu, Kristian Nairn, Șatra B.E.N.Z, Spike, Rudimental DJ și mulți alții.

Show-urile lui Alex Parker, INNA, Mahmut Orhan, G-EAZY, ATB, Lucas&Steve și Dimitri Vangelis &Wyman au putut fi urmărite live pe pagina de facebook și canalul de YouTube Neversea.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· · · ·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.