fbpx

Adina Alberts, regretata de Viorel Catarama?

de

Coincidenta sau nu, dar de cand s-a despartit de miliardarul Viorel Catarama, doctorita Adina Alberts are parte numai de probleme.

Adina Alberts conduce o clinica de estetica si infrumusetare chiar in centrul Capitalei. Desi cladirea este o casa cumparata si modernizata de Adina Alberts, etajul al treilea a fost construit fara a avea autorizatie. Dupa cateva luni in care autoritatile au somat-o sa isi obtina aceasta autorizatie, Politia Locala a Sectorului 1 a dat-o in judecata, urmand ca pe 26 aprilie 2012, magistratii sa hotarasca deznodamantul in acest caz.

Adina Alberts este considerata  a fi unul dintre medicii esteticieni ai vedetelor, conducand o clinica de chirurgie estetica, dar avand ea insasi o viata mondena activa – materializata prin numeroase aparitii in tabloide sau reviste.
In luna decembrie a anului trecut, Adina s-a despartit de Viorel Catarama. Cei doi au trait o frumoasa relatie inca din august 2010, perioada in care cei doi au fost unul dintre cele mai mediatizate cupluri din Romania. Desi povestea lor s-a incheiat, Viorel Catarama a facut de curand o declaratie uimitoare, spunand ca “Adina Alberts va fi mereu cea mai frumoasa femeie din Univers”, afirmatie care cantareste mult, dat fiind faptul ca miliardarul a avut relatii doar cu femei frumoase. Cea mai cunoscuta relatie a sa, care a durat 15 ani, a fost cu manechinul Adela Surugiu, o femeie extrem de frumoasa. Aceasta i-a daruit un baietel, insa Catarama mai are doi copii din doua relatii anterioare.

http://www.revistatango.ro/stiri/adina-alberts-si-viorel-catarama-s-au-despartit-1897.html

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.