fbpx

Aerosmith in Romania

de

Events prezinta cea mai mare trupa de hard-rock a Americii, care va sustine un concert in premiera in Romånia. Aerosmith canta asadar pe 18 iunie in Bucuresti, la Romexpo, in Parcarea C, in cadrul turneului lor european din 2010 „Cocked, Locked, Ready to Rock!”.

Aerosmith este trupa americana de hard-rock cu cele mai mari vanzari din istorie – peste 150 de milioane de albume, la nivel mondial. Trupa va concerta la Bucuresti n formula care a consacrat-o: Steven Tyler (voce), Joe Perry (chitara, backing-vocal), Brad Withford (chitara), Tom Hamilton (chitara-bas) si Joey Kramer (percutie). Aerosmith a lansat 14 albume de-a lungul timpului, pe care se afla hituri ca Amazing, Crazy, Crying, Pink, Don’t Wanna Miss a Thing, Dream On, Jaded, Walk This Way, Janie’s Got a Gun, Love in an Elevator, Livin’ on the Edge si multe altele.  
Sorina Burlacu, Director General al companiei producatoare Events, a declarat: „Events este printre putinii promoteri est-europeni care reuseste performanta sa puna Bucurestiul pe harta turneului Aerosmith. Singurele capitale apropiate care vor avea privilegiul de a-i vedea live pe cei mai iubiti rockeri ai Americii sunt in acest moment Atena si Praga”.  
Biletele la pretul de 140 RON – Gazon B, 190 RON – Gazon A, 330 RON – Golden Ring si 590 RON – tribuna (locuri pe scaune) pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas) si prin intermediul site-ului www.eventim.ro. Biletele vor putea fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu nr. 56.  
Membrii fanclubului Aerosmith vor putea gasi pe www.aeroforceone.com pachete speciale pentru concertele din lista „Cocked, Locked, Ready to Rock!”- bilete alaturi de articole personalizate cu trupa lor preferata.   

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.