fbpx

Al doilea sezon al serialului „Căutări misterioase”, din 20 februarie la TNT

de

Cel de-al doilea sezon al serialului „Căutări misterioase/ Search Party” va debuta pe 20 februarie, de la ora 22.00, la TNT, iar cu această ocazie canalul de YouTube al postului de televiziune pune la dispoziție pentru pasionații de binging toate episoadele primului sezon.

Din distribuţia serialului fac parte Alia Shawkat, Meredith Hagner, John Early, John Reynolds şi Brandon Micheal Hall.

Alia Shawkat o interpretează pe Dory, care, împreună cu Portia (Meredith Hagner), Elliott (John Early) şi Drew (John Reynolds), trebuie să facă faţă urmărilor căutării încheiate cu succes a colegei Chantal (Clare McNulty). Pe măsură ce lucrurile evoluează, relaţia dintre ei se deteriorează şi devine greu să aibă încredere că nimeni nu va descoperi secretul grupului.

Scenariul serialului este scris și regizat de Sarah-Violet Bliss și Charles Rogers. Producători executivi sunt Sarah-Violet Bliss, Charles Rogers, Michael Showalter, Lilly Burns şi Tony Hernandez.

„Căutări misterioase” este produs în studioul Tony Hernandez’s Jax Media, premiat pentru realizarea unor producții de succes, printre care „Broad City”, „Inside Amy Schumer”, „Younger”, „Difficult People” și „Odd Mom Out”.

Serialul, o comedie neagră filmată în New York, a fost lansat în noiembrie 2016.

Cele zece episoade ale noului sezon vor putea fi urmărite la TNT, marțea, de la ora 22.00.

Primul sezon „Căutări misterioase” poate fi urmărit aici: http://bit.ly/2G45LXO

TNT este un canal de televiziune de înaltă definiţie care difuzează filme de calitate şi seriale originale. În plus, TNT oferă o selecție de filme apreciate de către regizori de top de la Warner Bros. și de la alte studiouri de la Hollywood, garantând o experiență variată de divertisment pe tot parcursul zilei. TNT este urmărit în prezent în 101 milioane de case din Statele Unite şi este disponibil în 10 ţări din Europa. TNT face parte din Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.

Turner Broadcasting System International opereză în prezent mai multe branduri, între care CNN, TNT, Cartoon Network şi Turner Classic Movies, dar şi reţele în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa şi Asia Pacific. TBS face parte din familia Time Warner, alături de Warner Bros. şi HBO şi operează 180 de posturi de televiziune, 32 de branduri în 37 de limbi, în mai mult de 200 de ţări. Turner Broadcasting este o companie Time Warner.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.