fbpx

Alexandra Ungureanu revine cu un single nou – featuring Marius Moga

de

Noul videoclip al piesei #BateBate explorează un sound Future Pop cu subtile influenţe etno şi recompune o imagine nouă a esteticii autentic româneşti.

Colaborarea Alexandrei Ungureanu cu Marius Moga pentru acest single a început acum ceva timp, însă amândoi au căzut de acord că lucrurile bune se întâmplă natural și au timpul lor propriu, iar momentul potrivit lansării a sosit.

„Am început să o compunem acum nişte ani şi a trecut prin tot felul de transformări. Mă bucur că, în sfarşit, se lansează. Mi se pare cool îmbinarea aceasta între pop şi un pic de etno futuristic”, a declarat Marius la filmările pentru videoclip.

#BateBate este un nou început în cariera Alexandrei, fiind, de altfel, şi primul single lansat sub label-ul Cat Music. Piesa vorbeşte despre un proces de transformare personală a artistei, care a dus-o mai aproape de ea însăşi şi de rădăcinile ei.

„Pornesc la drum cu o muzică nouă, fresh, care mă reprezintă ca mesaj. O să spun poveştile mele. Fac nişte lucruri pe care nu le-am mai făcut până acum. Atâtea motive să am fluturaşi în stomac‘’, spune Alexandra Ungureanu.

Tocmai această redescoperire de sine i-a oferit artistei un moment de reevaluare pe plan profesional şi de recalibrare organică a surselor de inspiraţie. Rezultatul? O reintoarcere curajoasă la origini, cu o reinterpretare proprie, autentică, atât la nivel muzical, cât şi estetic.

În scenografia şi styling-ul realizate de Cosmin Florea sunt prezente elemente etno cu un touch contemporan, ce ne introduc în noul univers vizual al artistei, specific, de altfel, acestei noi etape a reîntoarcerii acasă.

Mai mult decât atât, coregrafia semnată de Emil Rengle completează conceptul creativ din spatele videoclipului prin elemente ritmice şi sincroane împrumutate din dansurile autentic româneşti, în timp ce costumele alese te duc cu gândul la o piesă de dans contemporan.

Emoţia, energia creativă, imaginea şi sound-ul care sfidează orice convenţii se întâlnesc într-o poveste de sunete şi culori ce poartă trademark-ul personalităţii Alexandrei Ungureanu. O poveste onestă despre regăsire şi despre cine suntem atunci când ne permitem să fim şi un videoclip must-see pentru toţi cei ce simt că inima e in fiecare dintre noi şi face ce ştie ea mai bine: #BateBate

La începutul acestei săptămâni, #BateBate a provocat reacţii neaşteptate de la susţinători de categorie grea. Neînduplecaţii luptători de K1 s-au distrat copios în timpul sincroanelor şi piruetelor romantice, într-o coregrafie semnată de Emil Rengle.

Bate,Bate – Alexandra Ungureanu feat. Marius Moga

Muzica: Marius Moga, Loredana Căvăşdan, Liviu Teodorescu, Ionuţ “Yogi” Vasilache, Alex Parker

Text: Marius Moga, Loredana Căvăşdan, Liviu Teodorescu

Producător: Marius Moga

Co-producători: Ionuţ “Yogi” Vasilache, Alex Parker @DeMoga Music

Chitara: Alin Ilieş

Additional Programming & Mixing: Andy Ghişoiu, Mihaela Grigore @DeMoga Music

Mix & Master: Mădălin Roșioru

Regie: Sergiu Nicula (Sega) & Cosmin Florea

Concept artistic: Cosmin Florea

Coregrafie: Emil Rengle

Dansatori: Luana Chebeleu. Awad Chady, Susana Nedelcu, Andreea Anghel, Alexandra Alexandrescu

Make up & Hair: Diana Ionescu

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.