fbpx

Alice Nastase Buciuta – Vine barza, bine-mi pare!

de

Mi se intampla adesea ca in intrunirile pe care le am cu cititorii mei sa mi se ceara raspunsuri foarte precise la intrebari pe care eu nici nu indraznesc sa le formulez vreodata cu glas tare.
Unde e fericirea? Cum ne gasim marea dragoste? Care e rostul trecerii noastre pe pamant? – sunt doar cateva dintre micile nelamuriri pe care, intr-un zvacnet de curaj si nebunie, oamenii dragi pe care ii intalnesc sper sa le lamureasca impreuna cu mine.

Eu, de fiecare data, recunosc cinstit ca nu pot vorbi decat despre lucrurile pe care le cred din tot sufletul si ca nu sunt chiar multe cele pe care le-am lamurit pana la distinsa mea etate. Si, totusi, intre putinele certitudini pe care le-am capatat de-a lungul vietii sunt cele pe care le-am experimentat eu insami, cu credinta, si nu mi-au lasat in suflet o dara de indoieli.
Prima mea certitudine este ca fumatul dauneaza grav si sanatatii, si bugetului, si reputatiei. Ca a te lasa de fumat este un gest de curaj, noblete si eliberare. Asupra acestui subiect voi reveni, totusi, cu alta ocazie, iar pana atunci va invit pe www.sigurantafinanciara.ro sa folositi calculatorul de fumuri si sa aflati cu precizie cati bani ardeti in timp ce va afumati si plamanii, si stratul de ozon. Pentru ca acum vreau sa va vorbesc despre o alta certitudine, cu mult mai insemnata: CITESTE MAI DEPARTE pe SigurantaFinanciara.ro

 

Categorii:
MoneyChat

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *