fbpx

Angela Gheorghiu: După o carieră la cel mai înalt nivel, visez să debutez în propria mea țară!

de
 
Nu putea trece ziua de 1 Decembrie fara ca Angela Gheorghiu, una dintre cele mai cunoscute cantarete de opera din lume, sa le transmita un mesaj tuturor romanilor. Iata ce a declarat artista pentru site-ul Iulianei Tudor!
”România mea este tara în care m-am născut. O iubesc și o voi iubi mereu, necondiționat. O promovez și o voi promova mereu oriunde m-aș afla și mi-e drag să îi urez ”La mulți ani!” Dar de 1 Decembrie, dacă e loc și pentru o sămânță de adevăr pe lângă urările cuvenite, trebuie să vorbim și despre felul în care țara noastră își tratează valorile, cele autentice și mari, cele recunoscute în toată lumea. În pictură, sculptură, muzică sau cinematografie, românii ajung să culeagă lauri și aplauze în alte țări doar ca să fie străini în țara lor; ignorați, umiliți, desconsiderați, marginalizați, contrar a ceea ce se intampla colegilor si prietenilor mei artisti, de toate nationalitatile. Nu uitati, va rog, sa aveti acelasi gen de comportament respectuos si admirativ fata de  personalitatile romanesti, asa cum faceti si pentru cele de alte nationalitati. Starea aceasta este valabila sa o aveti si pentru artistii romani ce locuiesc in Romania si se afla in aceasta perioada si pe scenele romanesti, in mod curent.
Deși pretindem, dupa 1990, că luptăm să schimbăm mentalități, avem aceeași incapacitate cronică de a înțelege, respecta și prețui valorile autentice. Și de a ne bucura de ele.
După o carieră la cel mai înalt nivel, visez în continuare să debutez în propria mea țară, România. După cariere pline de succes, sunt convinsă că și alți români care sunt adulați în alte țări nu își doresc decât să spună ”La mulți ani” României, în limba română, din mijlocul semenilor lor. Dați artiștilor pe care-i aveți respectul și aprecierea pe care le merită – nici mai mult, nici mai puțin. Și vi se vor întoarce însutit. Generozitatea, înțelegerea și inima bună să vă fie răsplătite! La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, a declarat artista pentru site-ul www.iulianatudor.ro.

Prezentatoarea emisiunii “O data-n viata” de la TVR 1 si-a lansat propriul site de 1 Decembrie. Avand ca motto: “Romania la ea acasa”, Iuliana Tudor si-a dorit ca acest produs online sa fie dedicat culturii si traditiilor romanesti, brandurilor si produselor cu traditie din tara noastra si mai mult decat atat. Iuliana Tudor impartaseste asadar, prin intermediul site-ului www.iulianatudor.ro  din experienta sa de promotor al valorilor romanesti, de la turism la gastronomie romaneasca, de la muzica si cultura, la oameni Ro, oameni care au realizat lucruri memorabile pentru Romania. “Am lansat acest site din dorinta de a oferi romanilor un spatiu in care sa poata gasi mult din ce are Romania valoros, in care sa promovam oameni care au facut ceva notabil pentru tara noastra, oameni care au construit afaceri de succes in Romania, romani cu care ne mandrim si valori pe care si despre care vorbim poate prea putin. Va astept cu drag pe www.iulianatudor.ro, acolo unde veti gasi Romania la ea acasa!”, a scris Iuliana Tudor.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.