fbpx

ASHA – cele mai frumoase colinde rock

de

Pentru sarbatorile de iarna, trupa ASHA, nonconformista cum o stim, ne-a pregatit un extraordinar colaj de colinde rock. Avem ce asculta la petrecerea de dupa impodobirea bradului. Se va lasa cu dans, negresit!

Acesta este cadoul ASHA pentru noi!

http://www.youtube.com/watch?v=jPZE7gG610c

Scurt istoric

Trupa ASHA s-a infiintat in ianuarie 2003 sub numele de SAGA. ASHA s-a definitivat insa un an mai tarziu, in aprilie. In 2005, trupa lanseaza primul (si unicul pana acum) album: ASHA … incepe la casa de discuri Media Pro Music.
Participa la Selectia Nationala pentru Cerbul de Aur in 2005. Tot din acelasi an, trupa incepe cantarile in cluburile din Bucuresti si tara. Incet, incet, trupa se axeaza pe cantarile in cluburi, devenind o trupa de coveruri si canta in peste 800 de concerte.
In anul 2006, canta la Kiev în cadrul manifestarilor dedicate Zilei Nationale a Romaniei iar în 2007 este prima trupa care canta în incinta Reichstag-ului german.În anul 2008, trupa este invitata sa deschida concertul lui Paul Gilbert (chitaristul trupei Mr. Big) de la Bucuresti, precum si pe cel al legendarei trupe Scorpions de la Craiova.
In februrie 2011, componenta trupei se schimba, componenta actuala avandu-i alaturi de Laurentiu Guran si Michael Massier – pe Dan Ionescu la chitara, Ionut Deliu la bass si Ovidiu Condrea la tobe. De asemenea, in trupa vin ca backing vocals Alexandra Maria Hojda (fosta finalista in emisiunea MEGASTAR) si Luiza Popescu, ambele soliste de exceptie.

 

Tag-uri:
·
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.