fbpx

Avengers: Endgame aduce deznodământul unei istorii care ne-a ținut cu sufletul la gură timp de unsprezece ani

de

Avengers: Endgame /Răzbunătorii: Sfârşitul jocului a intrat în cinematografe și este filmul de neratat al acestui an. Un film de trei ore care trec precum trei clipe, un film care încheie superb istoria a unsprezece ani de filme cu Răzbunători. Filmul restabilește ordinea mult așteptată de fanii francizei, după cataclismul care a decimat prea mulți super eroi în precedenta producție din serie…

 Cu un fulminant succes la public, franciza Avengers a avut parte de o călătorie cinematografică fără precedent, trecând prin câteva galaxii de-a lungul celor 11 ani ai Universului Marvel. Filmul „Avengers:Endgame” este regizat de frații Anthony și Joe Russo și este realizat după un scenariu original semnat de Christopher Markus & Stephen McFeely. Bazat pe celebra seria de benzi desenate Marvel, publicate prima dată în 1963, “Avengers: Endgame /Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” continuă aventurile descrise în atâtea filme cu supereroi care poartă semnătura Marvel.

„Unicitatea filmelor Marvel este reprezentată de inter-conexiunile care se realizează între filme și personaje, construind un univers vast creativ dar și o strategie imbatabilă pe termen lung pentru studiouri. Sunt sigură că filmul „Avengers:Endgame” va stârni lungi dezbateri, dar nu va dezamăgi nici o secundă fanii și va cuceri din nou publicul românesc devenind un nou succes de box-office.” a declarat Andreea Zidaru, General Manager Forum Film România.

Fanii Marvel din mass-media, social media și entertainment au avut parte miercuri seară de o proiecție specială a filmului, la avanpremiera de la Cinema City AFI Cotroceni. Sala IMAX s-a bucurat de energia și entuziasmul a peste 300 de invitați.

Universul Marvel, un succes demn de Cartea Recordurilor

Pe 2 mai 2008 s-a lansat Universul Cinematografic Marvel, odată cu premiera filmului “Omul de Fier”, care s-a dovedit un blockbuster memorabil, fiind încă reperul Marvel în materie de succes și vânzări.

În cei 11 de la această lansare, Marvel a produs șase filme care au încasat, fiecare, peste un miliard de dolari. În total, studiourile au încasat peste 19 miliarde de dolari din 21 de filme cu super eroi Marvel.

“La Marvel, am căutat mereu să avem personaje cu care oamenii se pot identifica. Avem personaje feminine puternice în filmele noastre și încercăm mereu să spunem o poveste despre femei, bărbați, oameni de toate culorile și credințele. Trăim într-o lume diversă și facem eforturi ca filmele noastre să redea asta cât mai bine. Ăsta e unul dintre motivele pentru care filmele noastre sunt așa de populare, fiecare găsește câte ceva cu care poate relaționa”, explică producătorul executiv Louis D’Esposito, care este și co-președintele Studiourilor Marvel,

“Avengers: Endgame /Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” are premiera în România pe 26 aprilie și este distribuit de Forum Film, fiind disponibil în formatele 3D și IMAX 3D

SINOPSIS:

Plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar.

Între timp, Răzbunătorii care au supraviețuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adică Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner (cu Hulk încă reticent la ideea de a-și arăta fața în public), încearcă să găsească o cale de a-și salva prietenii, aliații și acea jumătate de univers care nu a supraviețuit semi-zeului malefic…

TRAILER:

https://www.youtube.com/watch?v=zOyIIcm4Rsc

https://www.youtube.com/watch?v=0jNvJU52LvU

 

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity, Studio Canal şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Pentru mai multe detalii despre cele mai noi producții distribuite de Forum Film România, accesați:

https://www.facebook.com/CineForum.ro/

https://www.instagram.com/cineforumromania/

https://www.youtube.com/user/CineforumRomania/featured

https://www.cineforum.ro/project/razbunatorii-sfarsitul-jocului/

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.