fbpx

Beth Hart, vocea nr 1 in Billboard Blues, a ajuns in Romania!

de

Dupa ore si ore de asteptat in aeroportul Schiphol din Amsterdam, unde s-a odihnit la propriu pe pardoseala, cu capul pe bagaje, Beth Hart a reusit sa ajunga la Bucuresti, pentru concertul de vineri seara, de la Sala Palatului, unde se va revedea cu publicul ”minunat, de gașcă si foarte empatic” din Romania – dupa cum a declarat cantareata intr-un interviu pentru Mediafax.

Beth Hart le-a impartasit fanilor din comunitatea sa de pe Facebook peripetia prin care a trecut inainte de a ajunge la Bucuresti. “Un zbor foarte, foarte intarziat! Astazi ne indreptam spre Bucuresti, Romania. Sau cel putin asa sper!” a scris cantareata pe pagina sa de socializare ieri, ilustrand postarea cu o fotografie in care se odihnea pe jos, cu capul pe bagaje. Reactiile fanilor au fost prompte. „Bucurestiul este uluitor. Viziteaza Brasovul si sa nu uiti ca Dracula se bazeaza pe tine!”, a scris un fan pe pagina de Facebook a cantaretei, in timp ce altii o invitau cu nerabdare in tarile lor – de la Austria, Georgia si Italia, pana in Australia.

Concertul de la Bucuresti de maine seara, de la ora 20.00, la Sala Palatului este al doilea spectacol sustinut de cantareata americana in decursul unui singur an, pentru ca intre cea considerata una dintre cele mai bune voci de blues-rock la momentul actual si publicul din Romania a fost dragoste la prima vedere!

„Cu siguranta Bucurestiul poate fi unul dintre acele locuri Better than home!”, a spus Beth Hart intr-un interviu pentru Mediafax. „M-am simtit minunat anul trecut si sunt absolut convinsa ca la fel ma voi simţi si vineri! La cat de uluitor a fost anul trecut, sunt absolut sigura ca vineri va fi la fel si toate emotiile mele vor fi pozitive datorita empaticului si generosului public de la Bucuresti!”, a mai spus cantareata. De altfel, chiar inainte de a sosi in Romania, Beth Hart a tinut sa multumeasca fanilor ei din Romania pentru experienta pe care a trait-o alaturi de ei si sa-si exprime recunostinta printr-o dedicatie muzicala. Una dintre cele mai emotionante piese ale cantaretei cu nenumarate discuri de platina in palmares, „Sky Full of Clover”, dar si “Light On” (http://youtu.be/o4VLc8nUWhg)

au fost melodiile dedicate de Beth Hart publicului din Romania.

Biletele la concertul lui Beth Hart de vineri, care se anunta cel putin la fel de spectaculos si incarcat de emotie ca cel de anul trecut, pot fi procurate din reteaua Vreau Bilet: http://rezervari.vreaubilet.ro/event.php?id=7817 si de la Casa de Bilete a Salii Palatului.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· · ·
Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.