fbpx

Mirela Retegan a găsit și a premiat cea mai iubită învățătoare din România!

de

Mirela Retegan, Antrenoarea Părinţilor, a premiat cea mai iubită învăţătoare din România. Silvia Fuică din Galaţi este câştigătoarea primei ediţii a Campaniei ” Alege Învăţătoarea Anului “

Învăţătoarea din Galaţi, SILVIA FUICĂ a câştigat acest titlu trecând de cea mai importantă şi cea mai grea evaluare, cea făcută de părinţi. Doamna a fost propusă şi susţinută de aproape 40 de părinţi. Alături de ea au mai intrat în competiţie peste 400 de învăţători din toată România, toţi propuşi de părinţi.

Marea câştigătoare a fost descrisă de părinţi ca fiind o femeie minunată, un pedagog foarte priceput care ştie să împartă iubirea celor 30 de suflete din clasa , în mod egal şi cu răbdare pentru fiecare.

Toţi părinţii au scris mesaje frumoase despre învăţătoarele copiilor lor. Dar ce m-a impresionat în acest caz a fost mobilizarea unei clase. Mi s-a părut un model bun de urmat pentru toţi părinţii din România. Educația unui copil se face în “Treimea sfântă “: copil, şcoală, părinte . Am apreciat spiritul lor de-a se mobiliza pentru a face împreună un cadou. A fost nevoie de un minut de implicare, fără nici un alt cost material” a declarat Mirela Retegan – iniţiatoarea proiectului.

Pentru a oferi diploma care îi conferă titlul de Învăţătoarea Anului doamnei Silvia , Mirela Retegan și Gaşca Zurli s-au deplasat la Galaţi la Școală 13 Ştefan ce Mare şi le-au făcut o mare bucurie celor mici.

Surpriza a fost imensă. În clasă ştia o singură fetiţă care a sărit în braţele Mirelei şi-a început să plângă în hohote spunându-i la ureche celei pe care copiii o numesc Tanti Prezentatoarea:

“Eu am ştiut de două săptămâni, dar mama mi-a zis să păstrez secretul şi am simţit că nu mai pot. A fost foarte greu”.

Clasa Fluturaşilor – clasa pregătitoare de la Şcoala 13 Ştefan cel Mare din Galaţi a avut parte de cea mai mare surpriză pe anul acesta: s-au trezit cu Gaşca Zurli fix la ei în clasa. A fost un premiu pe care părinţii lor l-au câştigat participând la campania Alege Învăţătoarea Anului – campanie iniţiată de Mirela Retegan -Antrenorul Părinţilor.

Doamna Silvia Fuică şi-a primit coroniţa şi diploma, copiii au primit câte un jurnal cu toate autografele Găştii şi cea mai tare porţie de joacă. Totul s-a încheiat în curtea şcolii unde s-au adunat toţi copiii să se bucure de cele mai iubite personaje din România.

Alege Învăţătoarea anului este o iniţiativa a Mirelei Retegan- Antrenorul Părinţilor şi susţinută de Zurli şi Fundaţia Noua Generaţie. Se doreşte să devină an de an o ocazie prin care părinţii să-şi manifeste recunoştinţa pentru învăţătorii care merită.

Întreaga poveste a acestei minunate surprize, dar și detaliile despre proiectul Antrenorul părinților găsiți pe www.mirelaretegan.ro

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.