fbpx

CE TREBUIE SĂ ȘTII DACĂ MERGI LA NEVERSEA! ÎNDRUMĂTOR DE FESTIVAL!

de

Porțile celui mai mare festival de la malul Marii Negre, NEVERSEA se deschid în mai puțin de 4 zile. Festivalul NEVERSEA, cel mai așteptat eveniment muzical de pe litoralul românesc, aduce în acest an, pe cele 7 scene, artiști ca, Jason Derulo, Tiesto, Afrojack, Dua Lipa, Rita Ora, Fatboy Slim, Years&Years, Ella Eyre și mulți alții. În perioada 7-9 iulie peste 150 de artiști internaționali vor urca pe scenele festivalului NEVERSEA.

CHECK IN ȘI ACCESUL ÎN FESTIVAL

Preschimbarea biletelor în brățara de festival se face doar cu actul de identitate, începând cu data de 6 iulie, ora 14.00, la zona de check in, de la singura intrare în festival amplasată la intrarea pe plaja Modern, strada Lebedei, dinspre Portul Turistic Tomis Constanța (cele trei corturi mari de culoare albă). Aceasta este singura zona în care festivalierii pot schimba biletele sau abonamentele în brățări. Cei care doresc să-și achizitioneze bilet de 1 zi, în perioada festivalului, pot să o facă de la cele 7 case de bilete amplasate în zona punctului de informare NEVERSEA (Cherhanaua de Stuf, lângă bariera de la intrarea pe plaja Modern, dinspre port). Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid și însoțit de un părinte, iar accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani se face cu abonamentul de festival și în baza acordului parental scris (care poate fi descărcat de pe neversea.com/parentalconsent).

În perimetrul festivalului este interzisă intrarea cu următoarele obiecte: ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genți, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți.

             Este permis accesul cu: poșetă/borsetă (dimensiunea maximă permisă 21cm x 29cm) medicamente, insulină, picături uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Orice astfel de produse sunt premise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor acesteia și cu maxim o doză zilnică. Pentru întreaga listă de obiecte permise și interzise în perimetrul festivalului, participanții pot consulta regulamentul de pe site-ul www.neversea.com.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tag-uri:

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.