fbpx

Cele mai frumoase povesti ale copilariei la Galele Circului

de

Circ & Variete Globus ii invita pe iubitorii artei circului la cea mai asteptata competitie a anului, al carei cel mai fericit castigator este, in final, publicul, un concurs al celor mai extraordinare numere de circ ai caror votanti sunt spectatorii.

Galele Circului, ajunse in acest an, 2013, la cea de a XII-a editie, una speciala la fel ca si cifra magica care o inscrie in sirul celor 12 planete, 12 zodii 12 luni sau 12 ore, aduc in scena cele mai frumoase povesti ale copilariei – de la Craiasa Zapezii la Mica Sirena sau Cartea Junglei, pana la scurte povestiri actuale precum Poveste din Cartierul de Vest. Artisti din Germania, Rusia, Franta, Ucraina si Romania se intrec pe ei insisi intr-un concurs al povestilor pe care copii si partinti sunt invitati sa le vada si sa le voteze pentru a stabili topul celor mai bune numere de circ ale acestui an si povestea celei de a XII-a editii a Galelor Circului, a carei premiera va fi pe data de 23 februarie 2013 cu incepere de la ora 15.00.

Timp de sapte saptamani, spectatorii vor avea ocazia sa aleaga cele mai frumoase trei povesti ai caror protagonisti vor urca pe podium in cadrul unui spectacol final ce va avea loc pe data de 30 martie 2013 de la ora 15.00, moment in care va fi premiata si cea mai buna dresura. Decizia este una dificila, data fiind competitia stansa intre numarul aerian de senzatie al Micii Sirene, papusile care danseaza hulla-hoop, stelele ghetii care patineaza in Craiasa Zapezii, baietii antrenati din Carierul de Vest, care se intrec in acrobatii impresionante sau magia aparitiilor misterioase din Agentul Secret 012.

Cu siguranta nu vor lipsi momentele comice si, la fel ca si in povesti, cele mai infricosatoare sau mai nazbatioase animale. Daca dresura de crocodili sau cea de tigri si pantere va lasa publicul incremenit, fruntile bunicilor, parintilor si copiilor se vor descreti dupa ce in scena vor aparea cei mai simpatici papagali care stiu sa mearga la cumparaturi, sa salute publicul sau sa se joace cu cerculete colorate.

Cele mai periculoase acrobatii, cele mai savuroase momente de umor si cele mai impresionante dresuri vor face, cu siguranta, deliciul spectatorilor care pot veni pentru a-si sustine preferatii, in fiecare sambata de la ora 15.00 si duminica de la orele 15.00 si 18.30. Spectacolele din zilele de marti, miercuri, joi si vineri sunt destinate exclusiv grupurilor organizate, iar weekendurile apartin tuturor iubitorilor artei circului.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.