fbpx

Colecția capsulă “Open for More” cu accesorii pentru smartphone, lansată de Mihaela Glăvan și Huawei

de

 Primăvara aceasta, Huawei Consumer BG face echipă cu Mihaela Glăvan și lansează o colecție capsulă de accesorii pentru smartphone, sub umbrela #OPENFORMORE. Seria a fost inspirată de cele mai noi modele de telefoane lansate de Huawei, P50 Pro și P50 Pocket, și include etui-uri din piele cu baretă, care vor fi disponibile la vânzare începând cu data de 8 martie pe site-ul Mihaelei Glăvan. Colecția limitată de tip capsulă se adresează tuturor utilizatorilor care simt nevoia să adauge accesoriul perfect smartphone-ului lor.

Sub umbrela sloganului #OPENFORMORE, Huawei împreună cu Mihaela Glăvan vin în întâmpinarea iubitorilor de tehnologie și produse inedite cu un design premium caracteristice ambelor brand-uri, cu o colecție capsulă de accesorii pentru smartphone, formată din două modele de etui elegant, gândite pentru a completa în perfectă armonie smartphone-urile din seria P50, dar și orice ținută.

Colecția capsulă prezintă două modele de etui din piele cu baretă, de culoare neagră, dintre care una prezintă o carabină neagră, cu model minimalist și clasic, și o alta cu o aplicație elegantă de aripă, inspirată de design-ul telefonului HUAWEI P50 Pocket.

„Suntem încântați să urăm bun venit primăverii cu o colaborare dedicată pasiunii pentru design și stil, inspirată de noua serie HUAWEI P50 Pro și P50 Pocket. Sub umbrela #OpenForMore, talentatul designer Mihaela Glăvan a creat două modele de accesorii deosebite pentru smartphone, transformând un etui într-o piesă must-have, versatilă și elegantă, ușor de completat diferite tipuri de ținute și care îi poartă amprenta de stil inconfundabilă.”, menționează Sabina Știrb, Marketing Director la Huawei Consumer Business Group.

Cele mai recente dispozitive din gama smartphone de la Huawei au făcut senzație în rândul utilizatorilor la începutul acestui an, făcându-se remarcate prin performanța extraordinară și design-ul ieșit din comun de care au dat dovadă. HUAWEI P50 Pro a stabilit un nou standard de design pentru smartphone, având o nuanță specială de Cocoa Gold, care induce o senzație discretă, dar atrăgătoare și puternică. Pe lângă design, HUAWEI P50 Pro inaugurează o nouă eră a Huawei ImageTM. Cu funcțiile ultra avansatele HUAWEI XD Optics și XD Fusion Pro Image Engine încorporate în sistemul Dual-Matrix Camera, utilizatorii se pot bucura de True-Chroma Shot, claritate perfectă a imaginii, gamă dinamică ridicată și capabilități îmbunătățite pentru fotografii de tip instantaneu. Design-ul camerei clasice combină forma și funcțiile într-o emblemă iconică cu dublu inel. Alimentat de EMUI 12, software-ul HUAWEI P50 Pro aduce un nou mod de interacțiune, centrat pe utilizator.

HUAWEI P50 Pocket, primul smartphone perfect pliabial de la Huawei, a marcat o nouă eră a inovației în design-ul smartphone-urilor. Extravagant, dar elegant cu o carcasă ergonomică și subțire din metal ce asigură portabilitate și confort în viața de zi cu zi; HUAWEI P50 Pocket impresionează cu fotografii clare, chiar și în mișcare, datorită True-Focus Fast Capture.

„Această colaborare cu Huawei a venit firesc prin întâlnirea pasiunilor care ne unesc, tehnologia și designul. Cele două modele propuse în această colecție capsulă ne invită să descoperim un accesoriu de piele dedicat smartphone-ului care să ne ofere libertate și versatilitate pentru diferite ținute și diferite tipuri de activități. În plus, tema zborului este una recurentă în colecțiile noastre, aripa fiind un motiv ce simbolizează dezvoltare personală, libertate, curiozitate și speranță.”, menționează Mihaela Glăvan, designer.

Cele două modele de etui-uri vor fi disponibile timp de o lună la prețul recomandat de 380 de lei, începând cu data de 8 martie exclusiv pe site-ul Mihaelei Glăvan.

Lansarea colecției capsulă sub umbrela #OPENFORMORE este dedicată femeilor și mamelor, fiind o soluție inedită de cadouri în această perioadă.

 

Alte promoții dedicate zilei de 8 martie sunt disponibile în magazinul online Huawei, printre care prețuri mai mici cu 10% pentru laptop-uri folosind codul A10Spring.

Cele 2 smartphone-uri din seria P50 pot fi achiziționate individual la prețul de 5.499 lei, pentru HUAWEI P50 Pro, și respectiv 6.499 lei, pentru HUAWEI P50 Pocket, sau în pachete inedite alături de diferite device-uri cum ar fi boxa Sound Joy, smartwatch-ul Band 6 și căștile FreeBuds 4.

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

 

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați :

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romaina

Community: Comunitatea Huawei

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Moda

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.