fbpx

Comedie, nebunie, energie! Vânătorii de Fantome pe marile ecrane!

de

Filmul Vânătorii de fantome, o exceptionala comedie,  si-a facut din nou apariţia mult-aşteptată, într-un format nou şi cu o distribuţie plină de personaje proaspete şi amuzante.  La treizeci de ani de la momentul când  filmul original al seriei a luat pe sus sălile de cinematograf din toată lumea, regizorul Paul Feig îşi prezintă viziunea sa asupra acestei comedii supranaturale, în compania unora dintre cei mai simpatici actori ai prezentului – Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones şi Chris Hemsworth, care nu e doar frumos peste poate, ci si supertalentat.  În vara aceasta ei descind din marele ecran pentru a salva lumea, intr-o aventura care va va asiguar doua ore de farmec, de ras, de trepidatie, de absoluta buna dispozitie!

Filmul este distribuit in Romania de InterCom Film si va putea fi vizionat pe marile ecrane din Romania incepand de vineri, 29 iulie.

Joi, 21 iulie, trupa Jukebox a fost invitata speciala a evenimentului care a marcat lansarea noului film Ghostbusters in Romania. In cadrul evenimentului de la Grand Entertainment Baneasa,  Jukebox a sustinut un concert plin de energie si buna dispozitie, incluzand in repertoriul sau hituri internationale ale unor artisti precum Beyonce, Justin Timberlake, Bob Marley, Bruno Mars, Pitbull, Daft Punk dar si piese renumite de la Goran Bregovich , Zdob si Zdub sau Romica Puceanu. Publicul s-a distrat, a dansat si a cantat alaturi de Jukebox la Terasa Grand Combo Baneasa pana aproape de miezul noptii.

InterComFilm Distribution este licentiata Sony Pictures in Romania. Printre filmele lansate de-a lungul timpului se numara: Insurgent, Equalizer, Angry Birds, American Hustle, Amazing Spider Man 2, Hotel Transylvania, Spotlight.

http://www.intercomfilm.ro/

https://www.facebook.com/InterComFilm

 

Jukebox a devenit, in cei 16 ani pe piata muzicala, una dintre cele mai populare, versatile si longevive trupe pop rock, funk, rock and roll, pop, retro si fusion din Romania, avand la activ peste 1500 concerte Live, 3 albume (“Christmas Songs”, “Feel Like Making Love” si “Picuri de Rai”) si  7 singles (“Te Adoresc”, “Breakout”, “Cum Vrei Tu”, “Editie Speciala”, “Sarbatorile-au Venit”, “Addicted” si “Come On Everybody”).

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.