fbpx

Cristiana Mongol Stancu, noua senzaţie a kickboxingului mondial

de
Colosseum Tournament - 24 Mai 2018

Circuitul profesionist de kickboxing şi MMA, Colosseum Tournament, continuă cu organizarea celor mai spectaculoase evenimente şi gale din domeniu. Pe 24 mai 2018, Sala Polivalentă din Bucureşti a găzduit Colosseum Tournament VII – TITANS, o gală de senzaţie în care s-au confruntat nume mari ale sporturilor de contact. Au fost meciuri reușite şi spectaculoase, cu un nivel tehnic ridicat, care s-au încheiat cu un main event de excepţie. Titrata sportivă Cristiana Mongol Stancu, care deţine în palmares veritabile titluri europene și mondiale în 8 discipline marțiale și 250 de meciuri disputate, a fost prima româncă din istorie care s-a luptat pentru două centuri internaţionale. Gabriel Georgescu, promotorul Colosseum Tournament, avea să declare: „Sunt mândru de acest eveniment. Colosseum Tournament VII a fost o treaptă importantă pentru promoţia noastră cu un main event de istorie oferit de Cristiana Mongol Stancu.” Ȋntr-adevăr, organizatorii turneului au oferit un eveniment inedit pentru țara noastră. Cristiana Mongol Stancu s-a luptat în ring cu olandeza Marleen Okx, o sportivă de clasă A, campioană mondială pro, eleva renumitului Ernesto Hoost, pe care a reuşit să o învingă prin KO în a doua repriză, devenind astfel deţinătoarea titlului balcanic W.M.F şi continental E.M.C. Colosseum Tournament. De asemenea, antrenorul Cristianaei, Stelu Felix (Club Dacia Marţial Arts) ne-a declarat: „ Este o bucurie să antrenezi un asemenea sportiv de clasă. Un bagaj tehnic foarte bogat, o mentalitate de învingător şi un mental dublat de un spirit pe măsura realizărilor sportive. Pe lângă toate acestea este o reală plăcere să fii în preajma unui om cu înclinaţii spirituale şi artistice. S-a legat o frumoasă relaţie de prietenie şi respect. Despre trăirile avute la acest meci… wow!!! Intense şi pline de recunoştinţă faţă de Dumnezeu, o mare victorie!!!”

România triumfătoare – sportivi cu dorinţă de victorie

A fost un meci de clasă A, pentru care Cristiana s-a pregătit şi s-a antrenat luni întregi. „M-am pregătit foarte bine, ştiam că de rezultatul acestui meci depind foarte multe lucruri. Ȋn momentul de faţă, sunt într-un proces de pregătire şi abordare a luptei de cel mai înalt nivel. Ȋi mulţumesc promotorului Gabriel Georgescu pentru crearea unei platforme sănătoase de luptă şi pentru încrederea şi munca pe care o acordă visului nostru, cât şi antrenorului Stelu Felix pentru munca depusă şi dedicarea sa”, a precizat campioana noastră. La doar 26 de ani, Cristiana a reuşit să se impună în lumea K1, iar după 14 ani de sport de performanță, este cea mai titrată sportivă de arte marțiale, dar și o pictoriță remarcabilă şi de succes. Este campioană în 8 stiluri de arte marțiale diferite, plus medalii în cadrul unor federaţii olimpice: AIBA şi FILA, iar din 2015 are statut de luptător profesionist şi a devenit un simbol al sportului românesc feminin. O dovadă în plus fiind asaltul publicului după spectaculoasa sa victorie ce a ţinut mai bine de o oră jumătate, dar şi titlul de Bucharest Best PRO Fighter- acordat de către  Ştefan Şăndulache, directorul Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București. Colloseum Tournament – Titans a fost un festival de knock-out-uri şi pentru alţi luptători. De exemplu, și Sebastian Cozmîncă şi-a doborât adversarul şi îşi continuă ascensiunea în galele Colosseum.

Puteți citi povestea Cristianei Mongol Stancu, aici: Cristiana Mongol Stancu: Cariera de luptătoare mă pregăteşte pentru misiunea mea de a ajuta oamenii

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.