fbpx

Cum a creat printul George isterie printre producatorii de pantofi pentru copii

de

Pe 22 iulie a fost sarbatoare in Marea Britanie: George, micutul lui Kate si al lui William, a implinit 3 ani. Poze noi cu simpaticul pusti au facut inconjurul Internetului, dar un lucru a iesit in evidenta pentru parintii britanici: o pereche de pantofi pentru copii pe care George o purta mandru in una dintre pozele oferite cu drag de parintii lui.
Si, ca de obicei, toti au inceput vanatoarea dupa perechea de pantofi pentru copii pe care trebuiau sa o aiba toti copiii, nu doar printul George.

Dupa multe cautari, dupa ce pantofi de copii a fost unul dintre cele mai cautate cuvinte in ziua aparitiei fotografiei, dupa ce mamicile s-au dat peste cap pentru a afla de unde si cat costa perechea de pantofi pentru copii simpatica pe care o purta George, dar si tricoul interesant al acestuia, efortul lor a fost unul cu final fericit.
Aparent, perechea de pantofi pentru copii a lui George, devenita peste noapte perechea de pantofi pentru copii a tuturor baietelilor din regat, costa numai 15 lire (echivalentul a 50 de lei), astfel ca magazinul care vindea perechea de pantofi pentru copii s-a trezit cu sute de comenzi, fiind chiar si ei surprinsi de cererea parintilor pentru perechea de pantofi pentru copii: Este o pereche de pantofi pentru copii pe care o avem de foarte mult timp in vitrina, care nu a fost special conceputa pentru printul George, accesibila ca pret. Nu ne-am fi gandit niciodata ca o poza cu printul George, cand acesta a implinit 3 ani, ne va aduce atat de mult profit pentru o pereche de pantofi pentru copii! Suntem uluiti si fericiti! A trebuit sa comandam perechi de pantofi pentru copii in plus, nu aveam noi pe stoc cat ni s-a cerut!”, au declarat reprezentantii magazinului de unde Kate a cumparat, online, perechea de pantofi pentru copii pe care George a purtat-o mandru la sedinta foto de ziua lui.

Surpriza mare a fost si pentru magazinul care vinde tricoul pe care il poarta George. Costa numai 9 lire (echivalentul a 50 de RON). Istoria s-a repetat si acolo, la fel ca in cazul perechii de pantofi pentru copii. Comenzi peste comenzi, pentru ca fiecare baietel din Regat sa arate ca George. Cel putin din punctul de vedere al garderobei: Kate chiar a luat fiecare hainuta la reducere. Cine s-ar fi gandit ca, la banii pe care ii au, il imbraca la fel ca noi. Financiar vorbind, nu iti trebuiesc multi bani pentru a recrea exact tinuta lui George, din cap si pana in picioare”, au fost cateva dintre parerile celor care au comandat perechea de pantofi pentru copii si hainutele lui George.

Printul George e un exemplu de simplitate si de modestie. Parintii au grija ca lucrurile cu care ii imbraca, iar perechile de pantofi pentru copii pe care ii poarta sa fie interesante si comode, nu neaparat scumpe. Iar daca sunteti in cautarea unei perechi de pantofi pentru copii perfecte, pe care suntem siguri ca si George le-ar purta, atunci apelati cu increderea la Noriel, acolo unde preturile sunt accesibile, iar perechile de pantofi pentru copii sunt dragalase foc!

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.