fbpx

Make-up! Make-down! – E ușor să fii expert cu noile produse NIVEA

de

Pentru majoritatea femeilor, machiajul s-a transformat într-un mod de exprimare. Plecând de la pasiune și ajungând chiar la artă, femeile își manifestă cele mai diverse emoții prin machiajul pe care aleg să îl poarte.

Atunci când începi să experimentezi diverse stiluri de make-up folosind produse de machiaj profesionale este destul de dificil să le îndepărtezi rapid și eficient. NIVEA continuă seria de lansări din gama MicellAIR® Expert și te ajută să îți pregătești sau să îți înlături machiajul cu două produse noi: NIVEA Make-up Care Expert Hydra Primer și Apa micelară bifazică NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Expert Waterproof, concepute să aibă grijă de tenul tău atât înainte, cât și după aplicarea machiajului.

Alege să fii propriul tău make-up artist și folosește NIVEA Make-up Care Expert Hydra Primer pentru un aspect uniform al pielii și o bază perfectă înainte de aplicarea fondului de ten. Datorită uleiului de migdale și a extractului de gălbenele care hidratează eficient pielea, acesta asigură o bază uniformă și netedă, se absoarbe instant în piele și îți oferă o hidratare de lungă durată.

Iar pentru momentul în care îți dorești să reîmprospătezi machiajul sau să îl elimini folosește apa micelară bifazică NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Expert Waterproof, din gama MicellAIR® Expert. Formula sa cu ulei uscat și ceai negru curăță în profunzime chiar și machiajul rezistent la apă, fără a irita pielea sau a lăsa urme. Este perfect pentru demachiarea feței și a ochilor, având grijă să protejeze genele sensibile.

 

În România, gama MicellAIR® Expert este recomandată de Diana Ionescu,            Best Make-up Artist 2017**, unul dintre cele mai cunoscute nume din industrie și fondatoarea unei școli de make-up în cadrul căreia experimentează cele mai neconvenționale    look-uri creative.

Alături de NIVEA, Diana a pregătit pentru tine o serie de video-uri inspiraționale:                         

Eye-liner make-up trends, Lips make-up trends și Event make-up trends.                             

Urmărește-le și fii propriul tău make-up artist!

Prețuri recomandate:

Bază de machiaj NIVEA Make-up Care Expert Hydra Primer – 25.48 RON/buc.

Apă micelară bifazică NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Expert Waterproof – 24.71 RON/buc.

 

* 8 din 10 recomandă gama MicellAir Expert, testată în Germania

** Best Make-up Artist 2017 la Elle Style Awards România

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· · · ·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.