fbpx

Medeea Marinescu, mamă pentru a doua oară

de

Extrem de discretă în ceea ce privește viața ei personală, actrița Medeea Marinescu a decis să anunțe că a devenit pentru a doua oară mamă la aproape o lună după ce a născut din nou.

Pe pagina sa de Facebook, actrița Medeea Marinescu le-a dat fanilor săi vestea cea bună:

“Pe 27 iunie am devenit pentru a doua oara mama… de baiat! Sunt mamica “full-time”,invat sa “ma impart” pentru cei doi flacai ai mei de care sunt tare mandra. Am reluat “obiceiurile” de acum sapte ani (recunosc, cam uitasem ce inseamna sa te trezesti noaptea, sau cum se face baita bebelusului). Norocul meu e ca Tati e foarte indemanatic atunci cand vine vorba de baita si potolit colici!!! Iar daca nu ne descurcam, Luca (cel mare) ne-a spus ca poate sa ne ajute el cu fratiorul! Deci, putem sta linistiti!
Un prieten mi-a recomandat un produs SPECTRA. L-am incercat, si, recunosc , mi-a “economisit” timp si stres. Acum sapte ani, cand s-a nascut primul meu fiu, am ales sa fac parte dintr-o campanie care vorbea despre importanta alaptarii. Cred in continuare ca , pe langa fericirea de a-ti simti pruncul la sanul tau, e important sa le dam acel strop de imunitate din laptele matern. E un efort in plus, stiu prea bine, dar, exista acum anumite produse care ne pot usura ” munca”. As scrie mai multe, dar piticu’ meu se va trezi curand si asteapta “o friptura de lapte”….

În ianuarie 2011, când primul său fiu, Luca, avea un an și jumătate, Medeea Marinescu ne-a făcut câteva mărturisiri despre maternitate și iubire, într-un interviu de excepție: Medeea Marinescu: Pe un om care nu te iubeste nu merita sa-l iubesti

Marea Dragoste / Tango: Conteaza cu cine faci copilul sau ti l-ai fi dorit oricum?
MEDEEA MARINESCU: In mintea mea de femeie independenta, spuneam ca nu conteaza. Dar conteaza enorm. Un copil are nevoie de un tata, si nu de orice tata. De asta mi-am dat seama dupa ce l-am avut pe Luca, inainte spuneam ca am sa fac un copil chiar si singura fiind, numai sa fie copilul meu. Dar un copil nu e o chestiune de bifat pe o lista, nu e o chestiune demonstrativa, e ceva care tine de natura noastra interioara. Si cred ca un copil trebuie sa apara din dragoste. Partea buna a faptului ca am facut copilul tarziu este ca am fost mult mai mult constienta, m-am bucurat altfel de maternitate decat as fi facut-o, probabil, la 20 de ani. Si acest copil s-a nascut din dragoste, si are nevoie de tata. Iar dragoste ii dam amandoi, cu varf si indesat.
Profesia asta, de actor – ca si munca in showbiz – e ca un drog. Pentru ca-ti alimenteaza ego-ul, in primul rand. Cine zice ca nu face profesia asta, in primul rand pentru el, minte. Iar ego-urile celor care lucreaza in showbiz, in arta, sunt exacerbate. Deci profesia asta te si epuizeaza energetic, dar iti da si foarte multa energie.
Or, eu ma lansasem foarte mult in profesie, munceam foarte mult si, la un moment dat, am realizat ca e o pista falsa. Aveam nevoie sa ma asez, aveam nevoie de familie, de un copil. Si mi-am dat seama ca astea sunt reperele juste, in viata. Si s-a intamplat ca si George sa vada lucrurile tot in felul asta.
Marea Dragoste / Tango: De ce ati ales sa nu apareti in public, sa publicati poze cu voi?
MEDEEA MARINESCU: Noi nu ne-am casatorit cu acte, am fi vrut sa facem numai cununie religioasa, dar la noi in tara nu se poate asta. A fost si optiunea lui George, iar eu i-am respectat-o. Dar si a mea. Sunt oameni care si-au sporit notorietatea folosindu-se de copil, de familie, si nu mi se pare cinstit. Pe de alta parte, trebuie sa existe un echilibru, pentru ca in momentul in care te ascunzi foarte tare, iar dai de banuit, oamenii cred ca e ceva in neregula. Dar in general nu mi-a placut sa intru in foarte mari amanunte vorbind despre viata noastra, poate si pentru ca am avut de suferit in urma chestiei asteia…
De multe ori lumea asteapta sa spui lucruri spectaculoase, dar in viata de familie nu-i nimic spectaculos. Iar eu am detestat intotdeauna genul asta de aparenta, adica sa-i dai publicului ce vrea el sa auda, incat la un moment dat incepi sa traiesti pentru tabloide si nu pentru tine. Asta e o prostie.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.