fbpx

Îți place să porți botine negre? Iată la ce le poți asorta!

de

Puține articole de încălțăminte sunt la fel de versatile precum botinele. Potrivite pentru orice perioadă a anului, acestea pot oferi mereu un plus de stil ținutei tale. Ele se pot asorta la o mulțime de accesorii și piese vestimentare, mai ales dacă le alegi în culori neutre. O pereche de botine negre de la ePieleNaturala.ro îți poate face viața foarte ușoară. Pe lângă faptul că sunt ușor de integrat în multe tipuri de ținute, ele sunt si extrem de comode. Le poți purta cu ușurință la serviciu sau atunci când te plimbi. Dacă vrei să integrezi cu succes în orice ținută aceste încălțări comode, iată tot ce trebuie să știi despre cum le poți asorta în mod corect.

Piesele la care poți asorta botine negre

Blugii – versatilitatea, element comun

Se poate spune că botinele sunt pentru încălțăminte ce sunt blugii pentru îmbrăcăminte. Element indispensabil din garderoba oricărei femei, blugii pot fi purtați în absolut orice perioadă a anului. În funcție de croială și de culori, aceștia pot fi integrați ușor în orice ținută și se potrivesc de minune și cu botinele tale preferate. Inclusiv pe parcursul iernii, poți alege să porți blugi cu botine. Ambele piese îți asigură un nivel ridicat de confort și creează un efect vizual foarte plăcut. Botinele negre cu toc, în combinație cu blugii mulați, îți vor pune în valoare formele și te vor face să te simți plină de încredere. Este de preferat să porți botine negre cu blugi de culoare denim sau neagră.

Fusta – atenție la sezon

Și fusta poate fi foarte ușor asortată cu o pereche de botine negre. Trebuie să ții cont de faptul că această piesă este una care te poate pune în dificultate, pe parcursul sezonului rece. Dacă alegi să porți o fustă scurtă în timpul iernii, este necesar să o completezi cu un dres călduros.

 

Atunci când combini fusta cu o pereche de botine negre, beneficiezi de avantajul de a putea alege orice culoare și model de fustă. Negrul botinelor reprezintă o nuanță neutră pentru o pereche de încălțăminte, capabilă să se adapteze modelului tău preferat de fustă.

Cămașă sau bluză?

Botinele, mai ales cele de culoare neagră, sunt încălțări care pot foarte ușor să contribuie la crearea unei ținute caracterizate de rafinament și eleganță. Este de preferat să le combini cu piese elegante, astfel că o cămașă reprezintă soluția ideală. Combinația de cămașă, blugi și botine este una ideală pentru o zi de muncă la birou.

 

În același timp, nici bluzele simple nu sunt de ignorat. Poți alege să integrezi botinele negre într-o ținută formată dintr-o bluză simplă și o fustă elegantă. Aceasta ar putea reprezenta ținuta ideală pentru o cină alături de colegi sau pentru o ieșire romantică în oraș.

 

Din punct de vedere al culorilor, și în cazul bluzei și al cămășilor trebuie să știi că botinele negre nu te pun deloc în încurcătură. Ele pot fi asortate cu orice nuanță. Firește, totul depinde și de modelele pentru care optezi. De regulă, cu cât botinele sunt mai simple, cu atât ele sunt mai ușor de integrat într-o ținută.

Concluzia este una simplă și sigură: botinele negre sunt o variantă de încălțări pe care trebuie să le incluzi în garderoba ta. Ele nu sunt doar ușor de purtat, ci și ușor de integrat în orice ținută, indiferent de anotimp.

Sursa foto: Pixabay.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.