fbpx

Moduri simple de a arăta chic în timp ce porți adidași

de

Când vine vorba de alegerea încălțămintei de zi cu zi, umilii adidași sunt campionii incontestabili. În ultimii ani adidașii au devenit rapid un must-have care poate duce orice ținută de la simplu la șic, dacă sunt aleși corect.

În timp ce în trecut apelam la adidași pentru că ne ofereau abilitatea de a dansa toată noaptea, acum există o listă nesfârșită de motive pentru care acest tip de pantof devine un element de bază din garderobă pentru moda street style fără efort.

Mai jos vei găsi câteva idei simple de a-ți aranja ținuta în jurul unei perechi de pantofi sport care se află la granița între elegant și discret

Pantaloni oversized

 

Pantalonii supradimensionați au un adevărat moment de glorie chiar acum, iar adidașii de femei clasici sunt modalitatea perfectă de a completa look-ul. Această ținută este confortabilă, versatilă și reușește în continuare să arate elegant, în timp ce necesită un efort minim din partea ta. Opțiunile de styling sunt aparent nesfârșite, dar un blazer supradimensionat este o opțiune sigură pentru a lega lookul. Poți alege dintr-o mulțime de culori și modele adidașii perfecți de pe Reverse.ro pentru a obține acest look.

Pantalonii supradimensionați sunt cel mai simplu mod de a elev o ținută care se învârte în jurul unui pantof plat, dacă îți dorești un look care să se simtă înalt și să funcționeze pentru aproape orice ocazie. Asortează-te cu niște ochelari de soare supradimensionați, un coc relaxat și o geantă mică, peste umăr, și ești gata.

 

Rochie mini

 

Acestea au devenit rapid un element de bază în stilul stradal. Indiferent dacă pleci la o întâlnire, îți faci treaba prin oraș  sau mergi la serviciu, combinația mini rochie-adidași este o opțiune sexy-chic, dar de zi cu zi. Dacă este o zi mai rece, îți poți împerechea mini rochia cu un blazer supradimensionat pentru a aduce o notă de căldură și culoare.

 

Pantaloni scurți tip ciclist

 

Contrar credinței populare, nu este nevoie să ai o sesiune de sală iminentă pentru a purta pantaloni scurți pentru bicicletă, iar elita modei a dovedit în repetate rânduri că este acceptabil din punct de vedere social să-i porți ca o piesă statement.

Emily Ratajkowski și Hailey Bieber sunt fani cunoscuți ai împerecherii pantalonilor scurți de bicicletă cu pulovere și sacouri supradimensionate în timp ce se plimbă pe străzi. Dacă doriți să elevați aspectul relaxat, o geantă de mână poate lega totul fără a necesita prea mult efort.

 

Dacă găsești potrivirea perfectă, adidașii vor fi pantofii tăi preferați. Adoptă sfaturile care se potrivesc cu stilul tău de viață și îți vei purta pantofii sport de multe ocazii în acest sezon– chiar și cei la care s-ar putea să nu te aștepți!

 

Sursa foto: Unsplash.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.