fbpx

De ce ai nevoie de găzduire web pentru blogul sau site-ul tău? Află care sunt cele mai mari beneficii

de

Dacă ești antreprenor și deții o afacere, este foarte important să o promovezi în mediul online, pe rețele de socializare și, de asemenea, să deții un blog sau un site, unde să postezi în mod constant informații despre activitatea ta și despre modul în care clienții pot apela la serviciile tale. Pentru început, poți folosi una dintre platformele gratuite de blogging, care îți va pune la dispoziție setările de bază, dar, cu timpul, este vital să optezi pentru un serviciu profesionist de găzduire, pentru ca notorietatea afacerii tale să crească considerabil.

 

Iată care sunt cele mai mari beneficii ale găzduirii web:

 

  1. Optimizare pentru motoarele de căutare

Succesul unei afaceri în online are la baza promovarea în cadrul unui blog sau site, care este foarte bine optimizat, astfel încât motoarele de căutare să ia în considere conținutul prezentat drept unul valoros. Calitatea este garantată și de aspectele tehnice, așa că, dacă vrei să ai rezultate, este recomandat să folosești un domeniu și o găzduire web oferită de către specialiștii în domeniu. Astfel, experții se vor asigura că toate legăturile către produsele expuse pe site sau către datele de contact sunt corecte, ceea ce determină ca motoarele de căutare să indexeze corespunzător întregul conținut.

Un alt avantaj, esențial pentru clasificarea corespunzătoare, din punct de vedere SEO, a unui site, este garantarea unui timp optim de funcționare. Cu alte cuvinte, cu cât server-ul este menținut mai mult timp online (activ), cu atât va genera mai multe rezultate organice, în urma căutării.

 

  1. Securitate și capacitate mare de stocare

Un criteriu principal de selecție a paginilor web, folosit de către motoarele de căutare, precum Google sau Bing, este securitatea. Un site securizat contribuie la menținerea siguranței în mediul online. Dacă te vei limita la platformele gratuite de blogging, nu te vei bucura, în totalitate, de aceste beneficii și, desigur, nu vei avea nici o capacitate mare de stocare a datelor. Memoria este extrem de importantă, deoarece, cu ajutorul ei, vei avea posibilitatea de a încărca fotografii și diverse documente pentru clienții tai, fără a întâmpina vreo restricție.

 

  1. Suport și mentenanță permanentă

Potențialii clienți vor încerca să găsească, în timpul lor liber, informații utile despre business-ul tău. De multe ori, acest lucru se poate întâmpla atunci când nu ești în fața calculatorului, așa că, în cazul unei erori a server-ului, dacă nu vei reuși să efectuezi setările necesare și să descoperi cauza problemei, site-ul va deveni indisponibil. Apelând la specialiștii de hosting, vei avea suport permanent și servicii de mentenanță incluse. Asta înseamnă că, indiferent de ora la care poate apărea o problemă, nu mai trebuie să te îngrijorezi de situația paginii tale web.

 

Ține cont și de faptul că platformele gratuite pot fi suprasolicitate din cauza numărului mare de utilizatori, care și-au mutat activitatea din mediul offline în cel online.

 

Ia în calcul toate aceste aspecte și dezvoltă-ți afacerea, mai ales în această perioadă, în care spațiul virtual a devenit singura modalitate de socializare și interacțiune umană.

 

sursa foto: unsplash.com

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
Categorii:
Advertorial

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.