fbpx

Diana Popistasu va reprezenta Romania la Miss Earth 2012, in Filipine

de

Diana Popistasu, o studenta la drept in varsta de 21 de ani, va reprezenta Romania la Miss Earth 2012, un concurs de frumusete care are loc in Filipine, intre 5 si 26 noiembrie.

In urma concursului national de frumusete Miss Earth Romania 2012, organizat duminica de agentiile ExclusivEvent si Just Smile Events, in orasul Iasi, a fost aleasa ca reprezentanta a tarii noastre la competitia internationala Miss Earth 2012 Diana Popistasu. Aceasta este din Iasi, are 21 de ani, o inaltime de 1,73 metri si dimensiuni de 88-62-91. Diana Popistasu este studenta in anul III la Facultatea de drept din cadrul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

 

Proaspata detinatoare a titlului Miss Earth Romania 2012 va concura alaturi de alte aproximativ 80 candidate din tot atatea tari.

 

Impreuna cu Diana Popistasu, in Filipine va mai pleca Aliona Chitoroaga o tanara basarabeanca, cu dubla cetatenie romana si moldoveneasca, care a fost desemnata in competitia din Iasi Miss Earth Moldova 2012, urmand sa-si reprezinte tara in competitia internationala. Aliona Chitoroaga are 23 ani, 1,76 m inaltime, dimensiunile ei fiind 87-61-92. Este studenta la Facultatea de geografie si geologie (specializarea Turism), dar si model, avand deja la activ doua alte participari la competitii internationale de frumusete.

 

Din juriu a facut parte si Jihan Shanabli, castigatoarea Miss Earth Romania 2011, si Andrei Dumitriu, reprezentantul Romaniei care va pleca in competitia Manhunt International 2012 din Bangkok.

 

Probele au fost cele clasice, concurentele au prezentat pe scena tinute casual, costume de baie si rochii de seara.

 

Miss Earth este un concurs international de frumusete derulat sub deviza protectiei mediului inconjurator. Desfasurat pentru prima data in anul 2001, Miss Earth a castigat rapid admiratia intregii lumi.

 

Coroana Miss Earth este realizata 100% din aur de 14 karate si argint, reciclate. Motivul care simbolizeaza protectia pamantului este realizat din diamante negre, rubine, cristale si perle.

 

Miss Earth este un eveniment creat cu scopul de a implica activ candidatele si castigatoarele concursului in conservarea mediului inconjurator, protejarea acestuia, dar si in promovarea acestor cauze cu ajutorul frumusetii feminine.

 

MEDIAFAX

 

 

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *