Efectul razelor Gamma asupra crăițelor. Și al Oanei Pellea asupra inimilor noastre

de

Spectacolul Efectul razelor Gamma asupra crăițelor lunatice având-o în rolul principal pe Oana Pellea este SOLD OUT în luna mai. Ultimele două reprezentații până în toamnă vor avea loc pe 3 și 4 iunie la Teatrul Metropolis.

Fotografie de Paul Buciuta

Suntem grăbiți și amorțiți de rutină, iar întâlnirea cu sufletele dezgolite ale artiștilor veritabili ne tulbură, ne doare, ne trezește. Piesa jucată pe scena generoasă a Teatrului Metropolis, Efectul razelor Gamma asupra crăițelor lunatice de Paul Zindel, deși, în esență, având o intrigă ce ne este cunoscută tuturor, căci a beneficiat de mai multe ecranizări celebre, deșteaptă în noi emoții și sentimente uitate, ne obligă la zâmbet și la sfâșiere, la tresăriri, la tăceri, la aplauze nebune și la lacrimi de dor.

Plânsul, însă, purifică. Dăruirea artiștilor aduce catharsisul. Iar întâmplarea de a vedea artiștii la doar câțiva metri de tine te adună într-un vârtej și te face cu adevărat părtaș la minune.

Oana Pellea, Alexandrina Halic, Florina Gleznea, Cristina Casian sunt eroinele acestei întâmplări artistice fără seamăn pe lume. Între ele, cap de afiș și inimă de miracol, Oana Pellea, nespus de frumoasă și de generoasă, plină de lumină și aureolată de har, dă viață pentru tine unei povești care, culmea!, e și a ta, și îți dăruiește două ore de viață cum n-ai mai trăit vreodată, redefinind, cu jocul ei infinit, însăși menirea artistului: aceea de a readuce iubirea pe pământ.

Mergeți la teatru s-o vedeți pe Oana Pellea! Așezați-vă numele pe listele așteptării și luptați-vă s-o vedeți! Poate chiar pentru prima dată, vă veți vedea astfel, ca într-un exercițiu de curaj și de recunoștință, propriul suflet, inima bătândă.

  • Credit: ARTISTA PHOTO AGENCY
  • Title: COPYRIGHT 2009 ARTISTA PHOTO AGENCY

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *