fbpx

eMAG lanseaza doua branduri proprii de electronice si electrocasnice: Wink si Star-Light

de

Retailerul online eMAG lanseaza brandurile proprii Wink (device-uri mobile si accesorii) si Star-Light (electronice si electrocasnice). Sub brandul Wink, eMAG comercializeaza deja tablete, urmand ca in primul semestru din 2015 sa puna pe piata modele noi din gama mid-high, precum si sapte modele de smartphone-uri.

„Prin produsele comercializate sub brandul Wink dorim ca beneficiile tehnologiei actuale sa devina accesibile unui public cat mai mare. Wink este un brand cool, tineresc, care se adreseaza clientilor pasionati de mobilitate, conectivitate, dar care acorda o importanta sporita investitiei in achizitia produsului”, spune George Costache, Director Comercial al Diviziei Marci Proprii eMAG.
Tableta Wink One este dotata cu procesor Quad Core Allwinner A31S ARM Cortex A7, cu o frecventa de 1000 MHz. Tableta dispune de display IPS, cu o diagonala de 7 inch si o rezolutie de 1024 x 600 pixeli. Noua tableta are o memorie RAM de 1024 MB, un spatiu de stocare de 8 GB si este dotata cu sistem de operare Android v4.4.2 KitKat.
Tableta Wink Connect 3G are procesor Quad-Core, MTK8382, cu o frecventa de 1300 MHz. Tableta dispune de un display IPS, cu diagonala 7 inch si rezolutie de 1024 x 600 pixeli. Tableta Wink Connect are o memorie RAM de 1024 MB, un spatiu de stocare de 8GB si are sistem de operare Android 4.2.2 JellyBean.
„Estimam ca in primul an de la lansare vom vinde 20.000 de tablete Wink si 20.000 de smartphone-uri Wink”, spune George Costache.
Cea mai recenta lansare este tableta Wink Elite 7.85, cu procesor Cortex A7 Quad-Core 1.3GHz si ecran IPS de 7.85 inch care ofera vizibilitate foarte buna din orice unghi. Capacitatea sa de stocare de 16GB poate fi marita pana la 32GB cu un card Micro SD. Tableta Wink Elite este dotata cu sistem de operare Google Android 4.4.
Star-Light, brandul propriu eMAG pe segmentul SDA
Sub brandul propriu Star-Light, eMAG a lansat la finalul lui 2014 produse din gama electrocasnice mici. La inceputul acestui an, a adaugat in portofoliu trei modele de televizoare, urmand ca in urmatoarele luni sa fie lansate sub umbrela aceluiasi brand noi modele de televizoare, echipamente audio, precum si electrocasnice mari.
eMAG este cel mai mare magazin online din regiune si unul dintre creatorii piet?ei de comert? online din Romania.
In ultimii 13 ani, eMAG s-a plasat in pozit?ia de lider constant al piet?ei, ca urmare a orientarii sale permanente ca?tre client, manifestata prin servicii care au creat noi standarde in piata, precum 30 de zile drept de retur, Service Pick Up and Return, Garantia Plus si Deschiderea coletului la livrare. eMAG a dezvoltat programe de training de specialitate diferentiate pe categorii de angajati, precum si cea mai mare Academie din mediul privat. Totodata, eMAG ofera singurul MBA specializat pe ecommerce din Romania cu profesori experimentati in business-ul international. Echipa eMAG este formata din peste 1.000 de angajati.

 

Tag-uri:
·
Categorii:
Make IT Simple

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.