fbpx

Final de UNTOLD cu 86.000 de spectatori fericiți. Steve Aoki: UNTOLD este cel mai tare și cel mai bun festival din lume!

de

Chiar dacă în timpul showului lui Martin Garrix a început ploaia, spectatorii UNTOLD nu s-au lăsat duși din fața scenelor și au urmărit concertele până în zori, uimindu-l pe Steve Aoki, ultimul DJ din line-up-ul scenei principale, cu entuziasmul lor.

Fotografii de Paul Buciuta

Peste 86.000 de persoane au trăit experiența ultimei zile a festivalului UNTOLD 2017, făcând ca numărul total de participanți din cele patru zile ale acestui an să depășească 330.000 Cel mai așteptat artist al zilei, DJ-ul numărul unu al lumii, Martin Garrix a urcat pentru a doua oară pe scea mare a festivalului din Cluj și le-a declarat fanilor că a fost nerăbdător să se întoarcă. Artistul de doar 21 de ani, Martin Garrix a declarat recent într-un interviu că are trei festivaluri preferate în an și că printre ele se află festivalul UNTOLD din România. Mesajul “Mi-a fost incredibil de dor de voi!” i-a făcut aseară pe zecile de mii de fani să-l aplaude minute în șir pe DJ-ul olandez.

DJ-ul american Steve Aoki a urcat aseară pentru prima dată pe scena festivalului UNTOLD și a fost atât de vrăjit de publicul din România, care l-a urmărit în ciuda ploii, încât și-a prelungit show-ul cu o oră peste programul stabilit. “Este incredibil ce se întâmplă aici. Toți marii artiști îmi spun, de-a lungul anului, că există în România cel mai bun festival și am fost extrem de curios și de nerăbdător să ajung aici. Pentru mine și pentru mulți alți artiști, UNTOLD este cel mai tare și cel mai bun festival din lume! ”, a declarat Steve Aoki.

“Sunteți cel mai tare public din întreaga lume și eu nu prea spun lucrurile astea. Sunteți incredibili!”, a declarat DJ-ul Afrojack la câteva minute după ce a urcat pe Dragon’s Nest.

Alan Walker a venit pentru prima dată în România și a fost unul dintre artiștii aflați în topul preferințelor fanilor UNTOLD.

Pe DRAGON’S NEST au urcat, în a patra zi a festivalului, Golan, Alma, Example & DJ Wire, John Newman, Alan Walker, Afrojack, Martin Garrix și Steve Aoki. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști printre care Jamie Jones, Steve Lawler, Andy C, Pendulum și mulți alții.

UNTOLD 2017 a însemnat, în toate cele patru zile, peste 330.000 de oameni din țară și din toate colțurile lumii, care au participat atât la concertele de pe main stage, cât și la cele de pe celelalte scene și experiențe ale festivalului.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.