fbpx

Robbie Williams, in genunchi in fata publicului UNTOLD 2019!

de

PESTE 372.000 DE PARTICIPANȚI ÎN CELE PATRU ZILE ALE FESTIVALULUI UNTOLD!

 Ultima zi a festivalului UNTOLD a fost una care a depășit așteptările tuturor participanților de la ediția aniversară din acest an. Peste 97.000 de oameni au trecut pragul tărâmului magic UNTOLD, în a patra zi a festivalului. Unul dintre cei mai așteptați artiști ai acestei ediții a fost cântărețul britanic, Robbie Williams. Super-starul le-a oferit zecilor de mii de fani un show live incredibil, iar timp de mai bine de o oră și jumătate i-a purtat prin hituri atât de cunoscute tuturor. Producția a fost una impresionantă, cu zeci de instrumentiști, dansatori, backing-vocals, costume și decorațiuni.

Una dintre surprizele serii a fost momentul în care Robbie Williams l-a invitat pe scenă pe tatăl său, alături de care a și cântat o piesă. Profund impresionat de publicul festivalului, artistul britanic a îngenunchiat pe scenă, mulțumind publicului pentru energia transmisă. La finalul show-ului, fanii nu s-au putut despărți de artist și i-au aclamat numele minute în șir, așa că artistul a revenit pe scenă interpretând celebra piesa “My Way”, a lui Frank Sinatra.

Pe scena principală a festivalului au urcat Kungs, Tinie Tempah, Nicky Romero, David Guetta și Martin Garrix. Dj-ul francez, David Guetta a revenit la Cluj-Napoca, după ce a fost prezent la prima ediție a festivalului UNTOLD. Artistul s-a declarat impresionat de ceea ce a devenit UNTOLD, în doar 5 ani.

„UNTOLD, este incredibil ce ai devenit, față de acum 4 ani când te-am văzut prima dată. România, ești impresionantă și te iubesc!”, a declarat pe scenă David Guetta.

Și Martin Garrix, dj-ul numărul 1 a lumii, a urcat pe scena festivalului UNTOLD, și a închis ediția aniversară din acest an cu un show impresionant. S-a simțit atât de bine la scenă, încât după închiderea show-ului său, dj-ul s-a dus la plimbare prin festival, alături de părinții lui. A ajuns la scenele Alchemy și Galaxy unde s-a bucurat de artiștii care concertau.

Duminică, show-urile lui Manuel Riva, Kungs, Tinie Tempah, Robbie Williams, Nicky Romero și Ummet Ozcan au putut fi urmărite live pe pagina de facebook și pe canalul de youtube UNTOLD. Și show-urile artiștilor de la scenele Galaxy și Alchemy,  Dannic, Mahony, Jamie Jones B2B Martinez Brothers B2B Seth Troxler, Macanache, Parazitii si Dub Fx au putut fi urmărite live, aseară.

PREMIERĂ MONDIALĂ LA UNTOLD 2019!

UNTOLD este primul festival de muzică din lume care a transmis live show-urile artiștilor într-o producție multicameră 4K Ultra Hd HDR (high dinamic range), cu tehnică de filmare de 50 de cadre pe secundă. Asta înseamnă că imaginile transmise au o claritate impecabilă, oferind o experiență cinematografică cu foarte multe detalii de culoare, luminozitate, realism, specifice producțiilor de film. O producție similară va fi folosită în anul 2020, pentru transmiterea live a Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo și a campionatului de Formula 1.

UNTOLD a transmis show-urile de la Mainstage, Alchemy și Galaxy, atât pe canalele proprii de facebook, instagram și youtube, dar și pe canalele partenerilor media naționali și internaționali. În România, spectacolul de la Cluj a putut fi urmărit live pe KISS FM (radio și online), dar și pe PRO TV PLUS. Vineri noaptea și duminică noaptea, PRO TV a transmis show-rile lui Armin van Buuren și Robbie Williams. În străinatate show-urile de la UNTOLD au fost preluate de către DJ MAG, MIXMAG și CAPITAL FM.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.