fbpx

Furios și Iute 8 – record absolut în cinematografe

de

Sute de mii de spectatori români s-au repezit în cinematografe în primul weekend de la lansarea celui mai recent fim din seria Fast & Furious. După Fast & Furious 7, unul dintre filmele care au ajuns cel mai repede nu doar la inimile spectatorilor din întreaga lume (care, culmea, au lăcrimat de emoție văzându-l, căci a fost ultimul film pentru care a filmat regretatul și splendidul actor Paul Walker), ci și la suma de un miliard de dolari încasări internaționale, un nou capitol din cea mai populară și mai îndrăgită serie din toate timpurile a început să umple sălile de cinematograf: Furios și iute 8. Însăși splendida și talentata Charlize Theron vine să îmbogățească misterul poveștii și distribuția stelară din care nu lipsesc Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Elsa Pataky, Kurt Russell, Scott Eastwood și multpremiata Helen Mirren.

Furios și Iute 8d  a înregistrat deja un record absolutall time –  la lansarea în cinematografele din România, cu 366.195 spectatori, și încasări de 7.373.207,74 lei!

Astfel, cel de-al 8-lea capitol al francizei a depășit recordul absolut deținut de Furios și iute 7, care, la lansarea din 2015 a fost văzut de 196.210 spectatori.

În Furios și Iute 8, Dom și Lett sunt în luna de miere, Brian și Mia s-au retras din acțiune, iar restul echipei a fost exonerată de orice vină. Cu toții par să ducă o viață cât de cât normală. Dar, când o femeie misterioasă (Charlize Theron), îl forțează pe Dom să intre în lumea interlopă, acesta pare că nu mai are scăpare, și, când Dom ajunge să-i trădeze pe cei care îi erau cei mai apropiați, cu toții vor fi supuși unor încercări cum nu și-au imaginat vreodată.

De pe plajele din Cuba, trecând prin străzile din New York, și ajungând tocmai pe tărâmurile înghețate ale Mării Barenț, echipa noastră de elită va traversa tot globul pentru a opri un anarhist în planurile sale de a dezlănțui haosul asupra întregii lumi, dar și pentru a-l aduce înapoi acasă pe cel care i-a făcut să devină o familie.

În FURIOS ȘI IUTE 8, lui Vin Diesel i se alătură Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky și Kurt Russell.  Alături de nou-venita Charlize Theron îi vom regăsi pe Scott Eastwood și pe multipremiata cu Oscar, Helen Mirren.  Filmul e regizat de F. Gary Gray (Straight Outta Compton), și produs de Neal H. Moritz, Michael Fottrell și Vin Diesel.

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Categorii:
Film

Comentarii

 • Fara superbul PAUL WALKER seria FF nu va mai avea niciodata acelasi farmec,clar….Pacat de impresia pe care o lasa producatorul si actorii..totul pt bani si imbogatire,nu-i asa?! Trist..Nu te vom uita niciodata PAUL,mereu vei fi in inimile noatre..

  Cami aprilie 29, 2017 11:56 am Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.