Gasca Zurli de Craciun!

de

Gasca Zurli s-a gandit sa faca o surpriza prietenilor mari si mititei si au muncit de zor la un spectacol nou nout. Cu personajele deja consacrate- Fetita Zurli, Truli, Clopotel, Zdranganel, Tanti Prezentatoarea, Zana Buna si bine-nteles Tura Vura!!!

 Pentru ca e o editie speciala dedicata sarbatorilor de iarna, intra in scena Craiasa Racelii. Nu –i plac deloc sarbatoriloe si nu vrea sa vina Mos Craciun pentru nici un copil. Dar magia functioneaza asha ca…povestea e cu final fericit si cel mai iubit personaj al tuturor timpurilor isi face aparitia!!!
In stilul ZURLI deja cunoscut de copiii din Romania cantecele si colindele traditionale, din folclorul romanesc si din folclorul copiilor, au fost reorchestrate si interpretate in cea mai vesele maniera. Ne-am dorit cantece de Craciun in limba romana care sa transmita veselie, bucurie, spiritul unui Craciun plin de culoare.
Cu “Braduletul”, “Dom Dom sa-naltam”, “Saniuta fuge”, “Uite vine Mos Craciun” ,“Steaua Sus Rasare”, Gasca Zurli de Craciun este cel mai vesel, emotionant si colorat spectacol de Craciun dedicat intregii familii.
Copiii si parintii vor retrai emotia reantalnirii cu Mos Craciun dupa o amuzanta confruntare a raului cu binele: Craiasa Racelii( care nu suporta fericirea de pe chipurile oamenilor si imprastie microbi peste tot in speranta ca lumea va sta in pat , racita, de sarbatori) face alianta cu TURA VURA- cea mai caraghioasa Vrajitoare din lume. Impreuna incearca sa opreasca sosirea mosului. Dar ce nu stiu cele doua personaje negative e ca Zana Buna, Gasca Zurli si copiii din sala sunt mai puternici decat ele. Aplauzele, Zambetele si Bunatatea vor lasa personajele negative fara nici o putere. Vrajile lor uracioase nu se mai implinesc, formulele vrajitoresti nu functioneaza si in cele din urma CRAIASA RACELII si Tura Vura trebuie sa recunoasca- nimeni nu se mai teme de BAU BAU.
Formula magica TIRIBAM TIRIBUM functioneaza din nou si Mos Craciun vine anul acesta sa primeasca personal scrisorile de la cei mici.

Distributia:
Fetita Zurli- Vero Caliman
Truli- Dan Clucinschi
Tanti prezentatoarea- Mirela Retegan
Clopotel- Alex Stama
Zdranganel- Marius Petrescu
Zana Buna- Gabi Plopan
Craiasa racelii- Andra Mirescu
scenariu: Mirela Retegan
coregrafie: Nadejda Dumitriu
costume: Anca Cernea
Producator muzical: Cornel Sorian
Regizor: Vadim Rusu
Producator general: Compania de evenimente ZURLI

Spectacolul are loc sambata 8 decembrie de la ora 11 in CINEMAPRO
costul unui bilet 20 ron/persoana. . Biletele se pot cumpara de la casieria cinematografului, de la sediul Zurli si de la organizatorii Zurli pe care ii intalniti la spectacolele de la Casa Bratianu si Clubul taranului.
informatii pe www.zurli.ro si la tel 0728295872- raspunde Amalia!

Copiii sunt rugati sa aduca scrisorile pentru Mos Craciun (pot sa scrie si cei mari dar nu mai mult de o dorinta…). La finalul spectacolului Mosul asteapta in foaier sa primeasca personal scrisorile de la cei mici.

  • Title: Layout 1

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *