fbpx

Gianni Morandi va concerta pentru prima oara in Romania, pe 27 octombrie

de

Solistul si actorul Gianni Morandi, unul dintre simbolurile scenei italiene, va concerta pentru prima oara in Romania, pe 27 octombrie, la Sala Palatului, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Gianni Morandi, care a mai vizitat Romania, ca turist, la mijlocul anilor ’60, spune ca asteapta cu nerabdare sa intalneasca publicul roman.

 

Copilul teribil din perioada de aur a cantecului si cinematografiei italiene, Gianni Morandi se identifica in general cu Festivalul de muzica usoara de la Sanremo, unde este director onorific si prezentator. El a incasat 1,3 milioane euro pentru a prezenta prestigiosul Sanremo la editia din 2011.

 

In lunga sa cariera, carismaticul solist a compus melodii precum “In Ginocchio da Te”, “Belinda”, “Loredana”, “Occhi Di Ragazza” si “Parla Più Piano”, piese ce i-au adus vanzari de peste 49 de milioane de unitati discografice.

 

Gianni Morandi, in varsta de 68 de ani, s-a remarcat si in cinematografie, jucand in 18 filme. In perioada anilor ’60 – ’70, a fost unul dintre cel mai bine cotati actori din Italia.

 

Solistul este adus in Romania de promoterul artistic Niki Constantinescu.

 

 

MEDIAFAX

 

 

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *