fbpx

Cel mai mare parc acvatic din România – Divertiland – se redeschide pentru un nou sezon de distracție

de

Divertiland Water Park, cel mai mare parc acvatic din România, își redeschide porțile pe 9 iunie 2017. Divertiland este un concept unic în România, oferind de 5 ani încoace bucureștenilor (și nu numai) ocazia de a experimenta distracția de pe litoral chiar la ei în oraș, devenind, astfel, destinația perfectă pentru vară. Dotările de ultimă oră îl clasează în top 5 parcuri acvatice din Europa.

Încă de acum cinci ani Divertiland Water Park și-a perfecționat continuu serviciile și a ridicat standardele, devenind cel mai mare operator de pe piața de divertisment din România. Practic a inaugurat un concept cu totul nou pentru români, reinventând total conceptul de divertisment în aer liber. Echipa de management inovează permanent, pregătind evenimente care să atragă un număr cât mai mare de participanți şi asigurându-se că aceștia au toate motivele să-şi petreacă o zi întreagă în interiorul parcului, ca apoi să revină. Capacitatea parcului acvatic este de 7,000 persoane, provocarea cea mai mare fiind în week-end-uri.

Antonis Lourezos, General Manager: „Cu toții ştim că nu e ușor să te menții in top și numai continua surprindere a clienților noștri cu noi și noi atracții, alături de menținerea unui nivel înalt de calitate a serviciilor, ne-au asigurat un loc în inima lor. Absolut tot ce a prins la public în acești ani este menținut în agenda estivală 2017, cum ar fi, de exemplu ofertele speciale, Kids Tuesday, Saturday Sensations, ședințele de fitness împreună cu World Class, Spuma Party, grill-ul autentic românesc și multe altele. În plus, anul acesta vom lansa o serie de workshop-uri variate pentru copii, pe care îi așteptăm pe 18 Iunie și la Divertiland Summer Fest – locul unde își pot afirma talentul. În plus, cea mai recentă investiție – piscina de dimensiuni olimpice – va sta nu numai la dispoziția profesioniștilor, ci și a celor care se încumetă să se ia la întrecere cu ei”.

Numărul impresionant de facilități asigură varietate și împiedică plictiseala să se instaleze. Los Petitos este zona dedicată copiilor, cu tobogane și piscine făcute special pentru vârstele și înălțimile lor. Los Turbos este zona de maximă adrenalină, zona toboganelor înalte – atracția „de bază”, fără de care niciun parc acvatic nu ar exista. Arena del Sol aduce nisipul auriu mai aproape de București, pe când La Plaja reprezintă zona în care se află piscina cu valuri – o copie fidelă a mișcării organice a oceanului. Centrul parcului, La Insula, aduce încă două atracții: nesfârșitul Lazy River – unic în România – și Splash Attack – cunoscută și drept Fortăreața Ploii pentru cei mici. Super Paradise este cea mai nouă zonă, care pune la dispoziție o piscină de dimensiuni olimpice, o piscină pentru copii și două restaurante.

Iar distracția nu se oprește aici. Pentru cei perseverenți, instructorii profesioniști asigură lecții de surf, spining, zumba, aqua aerobic, volei, înot și chiar padboll. Iar cum înotul și distracția generează, în mod inevitabil, poftă de mâncare, Divertiland Water Park pune la dispoziție noua restaurante, astfel încât să poată satisface gusturile tuturor vizitatorilor: de la pizza, la burgeri, apoi la mâncare românească și deserturi copioase. Un loc special îl ocupă restaurantul grecesc LNKO, pentru că, nu-i aşa, ce ar fi o vacanță fără o bucătărie mediteraneană?

Fie că organizează evenimente pentru copii, petreceri corporate sau petreceri tematice pentru adulți, Divertiland Water Park continuă să se extindă și să devină un fenomen și o alegere făcută constant de cei care îşi doresc o zi de maximă adrenalină și distracție în weekendurile lungi și caniculare ale orașului.

Despre Divertiland Water Park

Amplasat pe Str. Divertismentului, nr. 1, Divertiland Water Park este cel mai mare parc acvatic de distracții în aer liber din București, aflat la ieșirea din cartierul Militari. Deschis la jumătatea sezonului estival 2012, Divertiland este primul concept de parc de distracții dezvoltat după cele mai înalte standarde internaționale din industria divertismentului de către dezvoltatorul nr 1 mondial White Water West. În următorii ani, prin investiții continue în facilități de distracție în aer liber, precum și acoperite, Divertiland va deveni cea mai importantă destinație de entertainment pentru Europa de Sud-Est.

La Divertiland se poate ajunge atât cu autoturismul personal, cât și cu autobuzul 236, cu microbuzele gratuite puse la dispoziție de parc, precum și cu trenul care oprește chiar în stația Divertiland. Mai multe detalii aici.

Noutăți pe Facebook sau pe www.divertiland.ro

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.