fbpx

Aniversarea Marinei Almasan: cu colegii in Bulgaria, cu iubitul in Elvetia

de

De ziua ei, Marina Almasan si-a dus colegii in Bulgaria, iar iubitul ei, miliardarul Georgica Cornu, i-a daruit o vacanta in Elvetia

“In fiecare an imi sarbatoresc ziua de nastere alaturi de gasca mea de la TVR, echipa mea, care a devenit o a doua familie pentru mine. Asa fac in fiecare an. De data aceasta, mi-am luat gasca si am sarbatorit la Ruse”

Desi ziua ei a fost pe 7 iunie, Marina Almasan a sarbatorit cu intarziere evenimentul. Motivul: a vrut sa impuste doi iepuri: sa isi sarbatoreasca ziua de nastere, dar si sa marcheze incheierea cu succes a unui nou sezon al emisunii “Ne vedem la TVR”, difuzata de TVR1. Asa ca, in acest weekend, ea si-a luat toata gasca de la emisiunea pe care o realizeaza si a plecat in Bulgaria. “In fiecare an imi sarbatoresc ziua de nastere alaturi de gasca mea de la TVR, echipa mea, care a devenit o a doua familie pentru mine. Asa fac in fiecare an. De data aceasta, mi-am luat gasca si am sarbatorit la Ruse”, a declarat Marina Almasan, producatoarea emisiunii “Ne vedem la TVR”. Vizita la bulgari s-a lasat si cu o sedinta de shopping, atat Marina, cat si colegii ei, intorcandu-se acasa cu o gramada de pungi. Intrebata ce cadou a primit de la echipa sa, Marina ne-a spus: “parfumuri, haine, bijuterii, insa cel mai important cadou este constanta cu care imi stau alaturi, de ani de zile, si suportul pe care mi l-au oferit in acest an complicat al existentei mele”.

“Nu vreau sa dau iarasi prilej spiritelor inflamate sa comenteze te miri ce, la adresa relatiei noastre. Lumea intelege, din pacate, tare greu ca nu a fost vorba de o aventura, ci de o constructie solida, intre doi oameni care au incheiat doua casnicii nefericite”.

Un cadou special pentru Marina a venit din partea iubitului ei, miliardarul Georgica Cornu. Omul de afaceri s-a dovedit a fi tare inspirat si, totodata, romantic la acest capitol, caci el i-a spus iubitei sale ca a facut toate demersurile necesare pentru a petrece o saptamana de vis in Elvetia, timp in care sa uite de toata nebunia si stresul acestei perioade. Si, pentru a pune din start punct oricaror comentarii rautacioase, Marina a tinut sa precizeze: “Nu vreau sa dau iarasi prilej spiritelor inflamate sa comenteze te miri ce, la adresa relatiei noastre. Lumea intelege, din pacate, tare greu ca nu a fost vorba de o aventura, ci de o constructie solida, intre doi oameni care au incheiat doua casnicii nefericite”.

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.