fbpx

Vara ispitelor Farmasi

de

Dacă ai tenul bine hidratat, o cremă cu factor de protecție, un parfum floral-oriental și un ruj lichid mat, care să stea pe buze vreme îndelungată, parcă ești pe de-a-ntregul pregătită pentru vară. Farmasi vine cu produse noi perfecte pentru luna iulie și te ispitește cu produse pentru frumusețe și bună dispoziție la prețuri excepționale.

De exemplu, VFX Rujuri lichide mate este o colecție îndrăzneață, în opt nuanțe vibrante, rezistente la transfer, perfect mate, cu o rezistență îndelungată și textură catifelată. Setul este în ediție limitată , ce poate fi comandată online pe site-ul: www.farmasi.ro, începând cu data de 01.07.2021 atât individual, cât în interiorul cutiei speciale.

Uleiul de corp cu particule strălucitoare are preț de catalog 55 ron.Este un ulei care hidratează și catifelează, iar textura sa uscată oferă pielii un bronz radiant. Este disponibil în broșura de vara iulie – august și online pe site-ul: www.farmasi.ro, începând cu data de 01.07.2021.

Fardurile lichide pentru pleoape au preț de catalog 25,99 și oferă un machiaj al ochilor spectaculos, în șapte nuanțe metalice, strălucitoare. O textură hidratantă, care alunecă ușor pe pleoape și îți oferă posibilitatea de a trece de la un machiaj de zi la unul de seară. Noua colecție de farduri lichide este disponibilă în broșura de vara iulie – august și online pe site-ul: www.farmasi.ro, începând cu data de 01.07.2021

Asta în timp ce noua gamă de îngrijire Dr. C. Tuna Aqua păstrează tenul proaspăt și hidratat. Setul Aqua este disponibil la un PREȚ SPECIAL în lunile iulie și august. Mai multe detalii despre promoție sunt disponibile online, după ce se loghează în contul FARMASI și în broșura de vara iulie – august 2021. Noua gama de hidratare este disponibilă în broșura de vara iulie – august și online pe site-ul: www.farmasi.ro, începând cu data de 01.07.2021.

Loțiunea de corp Farmasi Bliss prelungește persistența parfumului, hidratează și catifelează pielea, în timp ce învăluie corpul într-o aromă feminină seducătoare. Loțiunea de corp parfumată are o formulă ușoară și se absoarbe extrem de rapid în piele.

Apa de parfum și loțiunea de corp Bliss vor fi disponibile atât în broșura de vară iulie – august, cât și online pe site-ul: www.farmasi.ro, începând cu data de 01.07.2021.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.