fbpx

Atelier de lucru prin Metoda ESPERE® dedicat cuplurilor: M-am saturat sa ma cert cu tine

de

M-am saturat sa ma cert cu tine este un Atelier de lucru prin metoda ESPERE® dedicat tuturor celor care vor sa imbunatateasca relatia de cuplu si care vor sa invete sa comunice relational si armonios in familie.

Atelierul de lucru M-am saturat sa ma cert cu tine este special conceput atat pentru cei care au fost la evenimentul din luna februarie, eveniment dedicat comunicarii in relatiile de cuplu dar si pentru toti cei care vor sa lucreze direct si sa rezolve anumite subiecte din viata lor de familie.

Iti propunem astfel o intalnire de doua ore si jumatate in care vei descoperi cum sa rezolvi conflictele din relatia ta de cuplu, cum sa faci primii pasi spre o comunicare libera si armonioasa, cum sa inveti sa vorbesti mai mult despre tine si mai putin despre celalalt sau cum sa recunosti la tine si la celalalt nevoile relationale si cum sa ti le implinesti, fara a depinde de celalalt. Toate acestea folosind intrumentele si regulile Metodei ESPERE®.

In cadrul atelierului vei putea:
– sa lucrezi direct pe situatia concreta pe care vrei sa o depasesti in cuplul tau;
– sa stii cum anume sa pui in comun in cadrul relatiei pentru a atinge armonia mult dorita;
– sa descoperi instrumente relationale care sa lumineze ”umbrele” din relatia ta;

Toate acestea iti permit sa descoperi mijloacele clare, practice, active pentru a avea o relatie armonioasa, deschisa, bazata pe intelegere si daruire.

Avantajul cel mai important al modalitatii de lucru este faptul ca Metoda ESPERE® este una aplicativa, pornind de la intrebarile si cererile tale concrete, legate de schimbarile pe care vrei sa le produci in relatia ta.

Va iubiti si totusi nu stii cum ajungeti sa va certati? Va invitam la evenimentul Relatii fericite, familii fericite – Atelierul de lucru dedicat cuplurilor M-am saturat sa ma cert cu tine – care va avea loc in data de 25 Martie 2014, de la 18.30 la 21.00, la Hotel Capital Plaza – Bdul Iancu de Hunedoarea nr 54, Bucuresti.

Pretul biletului: 40 de lei pentru plata in avans si 50 de lei – la eveniment.

Cei care au fost la evenimentul Relatii fericite, familii fericite #4 din 11 februarie 2014 vor beneficia de reducere. Astfel pretul biletului va fi de: 35 lei pentru plata in avans si 45 lei pentru plata direct la eveniment.

Pentru inscrieri accesati AICI.

Cu cine?

Claudia Jimeno Beltran – trainer si consultant in supervizare, in comunicare relationala in Metoda ESPERE®, trainer si moderator de grupuri de dezvoltare personala, psiholog si specialist in tehnica TIPI.

Cati Calin – trainer si consultant ESPERE® in supervizare, moderator de grupuri de dezvoltare personala, programe de formare pentru profesori, educatori, parinti, copii si organizatii, psiholog si psihoterapeut Gestalt in curs de formare.

Organizatori: Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer, Urbankid.ro si Macmackids.ro.

Parteneri media: Hotel Capital Plaza, Getlokal.ro, English Kids Academy, FasTracKids, Body Mind Spirit Festival, Cursuri pentru copii, Catchy.ro, Ghidul de sanatate, Gradinita Bambi Step by Step, Editura Mac Mac, Revista Tango.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:

Dana Dragomirescu – Project manager & Co-founder Urbankid.ro, dana@urbankid.ro, 0744448090
Claudia Jimeno Beltran – Founder Centrul AmaneSer – amaneser@amaneser.ro, Tel/Fax: 021.327.54.45 Mobil: 0723.396.368
Cati Ca?lin – specialist comunicare relationala – amaneser@amaneser.ro, Tel/Fax: 021.327.54.45 Mobil: 0723.396.368
Ana Parloaga – Redactor sef adjunct macmackids.ro, ana.parloaga@edituramacmac.ro, 0767.508.148

 

Categorii:
Psihologie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.