fbpx

Aleth Naquet, pentru ultima oară în România, într-un workshop care-ți va schimba viața

de

După mai multe cursuri și workshop-uri susținute în țara noastră, cunoscuta specialistă în metoda ESPERE® Aleth Naquet a anunțat ultima sa vizită profesională, deci sunteți invitați să nu ratați, cumva, această șansă excepțională!
Fii pregatit sa-ti imbunatatesti relatiile cu cei din jurul tau! In doar cateva zile vei afla de la Aleth Naquet instrumentele necesare, aplicabile in viata de zi cu zi, ce iti vor readuce echilibrul interior, dar si in relatiile cu cei din jurul tau.

Workshopul „Afla cheia relatiilor fericite” se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc sa isi imbunatateasca viata si relatiile interpersonale.

Intr-o maniera dinamica si vie, Aleth ii va initia pe cei prezenti in minunata arta a conversatiei, folosind Metoda ESPERE®. Pornind de la intrebari si probleme concrete, din viata de zi cu zi, veti descoperi cum sa treceti de la acel sistem disfunctional de comunicare – ce antreneaza conflicte si suferinte, la o comunicare relationala ce aduce armonie, veselie si echilibru in relatiile voastre.

CE VEI INVATA IN CADRUL WORKSHOPULUI?

Ce inseamna comunicarea relationala?
Efectele nocive ale unui sistem de comunicare disfunctional – Sistemul SAPPE
Instrumente pentru a repera deficientele in comunicare, care antreneaza conflicte si suferinte
Cum se poate trece de la un mod disfunctional de comunicare la unul relational?
Cum sa diminuezi conflictele din viata ta si sa indraznesti sa te afirmi.
Cum iti poti asculta emotiile, fricile, dorintele si conflictele interioare.
Cum te poti elibera de autosabotori si credinte nocive
Cum poti creste un copil fericit
Cum poti cultiva cele mai importante 7 relatii din viata ta.

ORGANIZATORI:

Centrul ADRES (FranTa), Centrul de Dezvoltare PersonalA AMANESER (Romania), cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul metodei ESPERE®.

CU CINE?

Workshopul este moderat de Aleth NAQUET – specialist si formator in Comunicare Relationala prin Metoda ESPERE®. De-a lungul a peste 17 ani a format si initiat mai multe grupuri de specialisti si a sustinut numeroase conferinte si workshopuri pe teme de comunicare relationala.

A fost formata in Metoda ESPERE® de catre Jacques Salomé, autorul metodei. Aleth Naquet este membru fondator al Institutului ESPERE International, al carui presedinte a fost pana in 2009. Din 2009 este presedinta Comisiei de Supervizare a Institutului, garantul metodei.

CAT COSTA? CUM SE FACE PLATA? CE ESTE INCLUS?

INVESTITIA TA este de 225 euro – achitati in lei la cursul BNR din ziua efectuarii platii, SI INCLUDE:

participarea la program
suport de curs
atestat de participare recunoscut internaţional
traducere (romana – franceza, franceza – romana) pe durata intregului program
2 pauze de cafea.

Plata se poate realiza fie in numerar la sediul nostru, fie prin virament bancar în contul RO94BACX 0000 0006 0560 6000, deschis la Unicredit Bank SA, pentru SC Amaneser Training SRL.

CE ATESTARE VEI PRIMI?

Participând la workshop vei primi atestare internaţională eliberată de Centrul ADRES – instituţia din Franţa abilitată de Institutul ESPERE să deruleze în România programele de formare de Traineri şi Consultanţi în Metoda ESPERE® în colaborare cu Centrul AMANESER – organizatorul din România.

UNDE SE FAC INSCRIERILE?

Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer

amaneser.ro

e-mail: amaneser@amaneser.ro

facebook.com/AlethNaquetInRomania

Tel: 021/327.54.45 / 0723.396.368

Fii pregatit sa-ti imbunatatesti relatiile cu cei din jurul tau! Te asteptam la workshop!

DESPRE JACQUES SALOME si METODA ESPERE®

Jacques Salome este psihosociolog, formator, scriitor francez.

Dupa numeroase experiente in domeniul psihologiei si al sociologiei, ajunge la o metoda personala. El creeaza un sistem teoretico-practic, dezvoltand concepte si instrumente proprii. Astfel ia nastere Metoda ESPERE® (Energie Specifica Pentru o Ecologie Relationala Esentiala). Este autorul a peste 59 de carti, coautor al unor lucrari de referinta despre comunicare si cuplu. Cartile sale au fost traduse in 27 de limbi, inclusiv limba romana.

Metoda ESPERE® este o pedagogie a comunicarii, o metoda vie, accesibila tuturor si usor de aplicat in viata de zi cu zi.

Scopul comunicarii relationale prin Metoda ESPERE® este imbunatatirea calitatii relatiilor interpersonale din toate domeniile vietii. Sensul pe care il da Jacques Salomé verbului “a comunica” este de “a pune in comun”. Astfel, din aceasta perspectiva Metoda ESPERE® ne ajuta sa fim co-autori responsabili ai relatiilor noastre.

Un eveniment organizat cu sprijinul Itsy Bitsy

Parteneri media: urbankid, FastracKids, Revista Marea Dragoste, cursuripentrucopii, Copii si Parinti, Amadeus IQ, Ghidul de Sanatate, Scoala de Joaca, Ce e aici?, Business Woman, Totul despre mame, Scoala Step by Step, Gradinita Bambi, English Academy, Body Mind Spirit, Monterra, Cool Baby

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Psihologie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.