fbpx

“Grey’s Anatomy” fara Derek?!!!

de

Dupa ce Katherine Heigl si-a exprimat dorinta de a reveni in celebrul “Grey’s Anatomy”, alte surse dau ca sigura plecarea unuia dintre cei mai iubiti actori ai serialului. Patrick Dempsey, alias doctorul neurochirurg Derek Sheperd, a anuntat de curand ca doreste sa paraseasca distributia serialului.

Contractul lui Dempsey expira la finalul sezonului opt, sezon ce se difuzeaza in acest moment in Statele Unite ale Americii. In aceasta situatie se afla toti veteranii serialului: Ellen Pompeo (Meredith Grey), Sandra Oh (Christina Yang), Justin Chambers (Alex Karev) sau Chandra Wilson (Miranda Bailey).

In cadrul unui interviu acordat revistei Vanity Fair, Italia, in vara anului trecut, actorul declara ca nu stie ce se va intampla cu celelalte personaje ale filmului, dar pentru el totul se va sfarsi la capatul acestui al optulea sezon. Si Ellen Pompeo, cea care o interpreteaza pe Meredith Grey, s-a aratat sceptica cu privire la continuitatea ei in “Grey’s Anatomy”.

Acum, cand filmarile la acest ultim sezon sunt pe sfarsite, zvonurile au revenit in actualitate. Fanii serialului s-au aratat profund dezamagiti si ingrijorati atunci cand joi, 26 ianuarie 2012, zi in care serialul se difuzeaza pe canalul de televiziune ABC, producatorii au ales sa transmita un episod mai vechi din “Grey’s Anatomy”.  

De asemenea, subiectul episodului de saptamana viitoare  este desprins parca dintr-un plan bine ticluit de scenaristii serialului. “What if” reprezinta de fapt o proiectie a unui prezent diferit de cel existent, in care mama lui Meredith, Ellie Grey, traieste si conduce spitalul din Seattle Grace, Meredith este logodita cu Alex Karev, Derek si Addison sunt casatoriti si asteapta un copil, iar Owen si Callie formeaza un cuplu cel putin neobisnuit.

Daca ar fi sa luam in considerare si declaratiile creatoarei Shonda Rhimes care afirma ca sezonul opt ar putea fi ultimul pentru distributia initiala a serialului, inseamna fie ca ni se pregatesc mari schimbari, fie ca producatorii vor duce negocieri intense cu actorii indragiti de o lume intreaga.

Sursa pozei: abc.go.com

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *