fbpx

Heineken® devine partenerul oficial al SAGA Festival

de

Heineken® a anunțat că devine partenerul oficial al festivalului SAGA, oferindu-le participanților bucuria unor experiențe speciale, în cadrul celui mai mare eveniment de muzică electronică din București. Heineken® susține acest festival ca parte din misiunea sa de a fi mai aproape de fanii brandului și de a celebra împreună cu aceștia momentele spectaculoase ale evenimentului: de la line-up-ul de renume internațional, la set-up-ul electrizant şi până la efectele speciale uimitoare. Heineken® îi invită astfel pe consumatori să facă parte din această poveste vibrantă și să se bucure de un consum responsabil de bere alături de prieteni.

„Suntem încântați să fim parte din povestea SAGA Festival 2021, care se anunță cu adevărat spectaculoasă. Heineken® înseamnă înainte de toate pasiunea pentru calitate și bucuria de a trăi, astfel că parteneriatul cu SAGA Festival a fost cât se poate de natural. Îi așteptăm așadar pe toți iubitorii de muzică electronică să se bucure de cele trei zile intense de festival, alături de Heineken și îi invităm să descopere surprizele pe care le-am pregătit special pentru ei!”, a declarat Sharon Annette, Director de Marketing în cadrul HEINEKEN România.

Printre activările pregătite pentru această ediție se numără Heineken – Meeting Point, care va reprezenta principalul punct de întâlnire de la festival, locul unde participanții pot socializa, dansa, se pot bucura de un Heineken rece, în atmosfera electrizantă a momentului, și pot avea parte de o mulțime de alte surprize. De asemenea, platforma globală „Live Your Music” va conecta participanții la festival cu oamenii din întreaga lume, pentru a împărtăși împreună momente și perspective noi, prin intermediul muzicii. Totodată, cei prezenți vor avea parte de o experiență vibrantă și intensă la Heat Scene by Heineken, alături de artiști emblematici ai muzicii techno, printre care Adam Beyer, Amelie Lens, Carl Cox și Deborah De Luca.

Evenimentul va avea loc în perioada 10-12 septembrie, la ROMAERO Băneasa. Unii dintre cei mai buni artiști ai muzicii electronice din lume precum Alan Walker, Don Diablo, Tiesto, Salvatore Ganacci, dar și o serie de artiști români consacrați printre care Antonia, INNA, Deliric, Grasu XXL, Gojira & Planet H și Moza Kaliza le vor oferi celor prezenți o experiență de neuitat în cadrul primei ediții SAGA Festival.

Brandul Heineken® a apărut în urmă cu 150 de ani, din dorința lui Gerard Heineken de a îmbunătăți considerabil modul în care era produsă berea. Aceeași abordare s-a păstrat și astăzi, de aceea echipele Heineken® urmăresc în detaliu calitatea ingredientelor folosite și se asigură că procesele sunt perfect controlate. Obiectivul Heineken® este de a transforma patru ingrediente simple în băuturi iubite în toată lumea, care au puterea de a-i aduce pe consumatori împreună, pentru a savura gustul autentic al berii premium.

Despre HEINEKEN:

HEINEKEN este compania producătoare de bere cu cea mai extinsă prezență din lume. Recunoscut pentru brandul Heineken®, Grupul are un portofoliu de peste 300 de mărci de bere și cidru internaționale, regionale și locale. La nivel mondial, suntem prezenți în peste 70 de țări, iar cei peste 80.000 de colegi aduc la viață valorile companiei noastre: Pasiunea pentru calitate, Respectul pentru oameni și pentru planetă, Bucuria de a trăi.

În România, oferim un portofoliu divers de mărci de bere și cidru, majoritatea fiind produse în cele patru fabrici locale (din Constanța, Craiova, Târgu Mureș și Miercurea Ciuc). Angajamentul nostru față de piața locală se reflectă nu doar prin diversitatea de branduri, ci și prin acțiunile noastre: avem peste 1.100 de angajați în România, ne aprovizionăm de la furnizori locali cu peste 70% din ingrediente și suntem dedicați agendei noastre de sustenabilitate, ’Brewing a Better World’.

Cele mai recente informații despre activitatea HEINEKEN România sunt disponibile pe www.heinekenromania.ro și pe  LinkedIn.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.