fbpx

HUAWEI MateBook 14s îmbină puterea de procesare înaltă cu designul elegant

de

Cel mai recent laptop lansat de Huawei Consumer BG, noul MateBook 14s, îmbină designul deosebit cu funcțiile inovatoare pentru a maximiza performanțele utilizatorilor. Printre caracteristicile care susțin performanța puternică a produsului se numără, alături de procesoare și sistemul de ventilație sau ecranul de tip touch-screen. Până la finalul anului, HUAWEI MateBook 14s este disponibil pe www.huaweistore.ro și în magazinele rețelelor de retail partenere la prețul recomandat de vânzare începând de la 6.299 lei și vine la pachet o boxă HUAWEI Sound, un rucsac și un mouse bluetooth Huawei, alături de garanție extinsă la 3 ani pentru produs.

 

Laptopul face parte din campania de Crăciun demarată de Huawei, prin intermediul căreia consumatorilor le sunt recomandate produse ideale pentru cadourile de Crăciun pentru copii, bărbați, femei sau întreaga familie. Oferta specială conține reduceri importante, precum și cadouri promoționale oferite la achiziția lor. Astfel, cei care achiziționează laptopul MateBook14s primesc un gift box cu produse promoționale și intră în tragerile la sorți organizate în zilele de 10, 17 și 22 decembrie, unde pot câștiga unul dintre cele 15 vouchere Sephora în valoare de 300 de lei fiecare.

 

MateBook 14s un laptop performant care susține productivitatea utilizatorului

Laptopurile se împart de obicei în două categorii: gadget-uri elegante, compacte, destinate navigării pe web și activităților simple și gadget-uri care sunt ceva mai voluminoase, folosite pentru task-uri care solicită mai mult procesorul laptopului.

Huawei a făcut întotdeauna eforturi pentru a le oferi consumatorilor caracteristici din ambele categorii, iar cel mai nou laptop, HUAWEI MateBook 14s, oferă performanțe peste medie într-un corp elegant și ultra-subțire.

MateBook 14s este disponibil în 3 variante de echipare și design. Laptopul culoarea gri (Space Gray), cu configurația Intel® Core™ i5 de generația a 11-a și memorie de 8GB + 512GB are prețul recomandat de vânzare de 6.299 lei. Versiunea gri (Space Gray), cu procesorul Intel® Core™ i5 de generația a 11-a, dar cu memorie de 16GB + 512GB are prețul de 6.499 lei, iar varianta cu aceeași configurație, dar de culoare verde (Spruce Green), are prețul recomandat de vânzare de 6.699 lei. Procesorul performant, asociat cu GPU-ul Iris Xe Graphics G7, oferă o putere de performanță de neegalat față de majoritatea laptopurilor din gama sa.

Însă nu e vorba doar despre putere, un dispozitiv bine conceput trebuie să fie și eficient. Chiar și cu cel mai puternic procesor din lume, în lipsa unui sistem de disipare a căldurii îndeajuns de capabil, procesorul se va supraîncălzi, se va bloca și, în cele din urmă, se va opri.

Utilizatorii pot uita de orice grijă cu noul MateBook 14s care dispune de un sistem superior de disipare a căldurii, folosind sistemul Huawei Shark cu două ventilatoare și conducte din cupru poziționate strategic. Aceasta înseamnă că performanța laptopului MateBook 14s va fi la fel de puternică și în cazul utilizării sale intense. Aceste caracteristici îl fac laptopul perfect pentru task-uri creative. Editarea videoclipurilor folosind un software precum Adobe Premiere Pro este mai simplă ca niciodată, în special pentru că MateBook 14s este echipat cu un ecran tactil de înaltă precizie care permite unirea și tăierea precisă a clipurilor. În plus, pentru gameri, MateBook 14s face față cu brio în timpul jocurilor, fără a pierde ritmul.

Pentru utilizatorii care nu au nevoie de foarte multă putere și folosesc laptopul pentru sarcini mai puțin solicitante, cum ar fi navigarea web sau compunerea unor texte, MateBook 14s este proiectat implicit să ruleze în modul Balanced, care reușește să ofere suficientă putere, păstrând în același timp eficiența energetică. În schimb, dacă au nevoie de mai multă putere, de exemplu, pentru editarea de videoclipuri și fotografii cu două software-uri diferite, se poate activa modul Performance, care deblochează întregul potențial de procesare al noului procesor Intel.

 

Majoritatea laptopurilor de pe piață se împart în laptopuri de performanță și laptopuri rafinate, ușoare și cu un design elegant. Cele mai multe laptopuri cu un nivel de putere ridicat tind să fie voluminoase și groase. Însă MateBook 14s are o formă elegantă, este realizat integral din metal, are o grosime de doar 16,7 mm și o greutate de 1,43 kg. MateBook 14s este un laptop care poate încăpea cu ușurință în orice rucsac sau geantă de umăr și poate însoți utilizatorul oriunde. Iar în materie de stil, noua culoare Spruce Green va atrage cu siguranță toate privirile.

 

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro.

 

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei

 

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· ·
Categorii:
Make IT Simple

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.